Evinize kayıtlı sahte seçmen olup olmadığını http://intranet.chp.org.tr/HaneSorgulama.aspx adresinden sorgulayabiliyoruz
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn yemekci sorunuzun vob - makası illa kapayacak galıba cevabı aşağıdaki sebeb midir acaba
VOB Nİsan kotratının veri yayın ekranlarındaki teorik fiyatın 720 puan altında işlem görmesi normaldir. Zira temettü ödemeleri bu kadar etki yapacaktır.
VOB Haziran kotratının veri yayın ekranlarındaki teorik fiyatın 1.546 puan altında işlem görmesi normaldir. Zira temettü ödemeleri bu kadar etki yapacaktır.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Ben aslında tahmınde bulundumeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn yemekci sorunuzun vob - makası illa kapayacak galıba cevabı aşağıdaki sebeb midir acaba
.
Sizin yazdıklarınızın muhakkak etkisi var
fakat genel durum şu
yukarı giden piyasada devamlı + makas vardır
2009 sonundan 2010 sonuna yakın tarihe kadar gibi
- makas ise bir müddettir var
zaten aşağı bir trend oluştu
dünkü yükselişle orta vadeli düşen trend henüz yukarı yönlu kırilmiş değil (bana göre)
66.500 de yukarı geçilip 2 gü üstünde kalabilirsek
o zaman bir trend değişimi olacak diye düşünüyörümKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
gÜNAYDIN...
CUMA GÜNÜ 79,575 DEN kısa GİRMİŞTİM, DİLERİM UYGUN YERDEN ZARASIZ OLARAK POZ KAPATIRIM !!!!....
SON SANİYELERDE AZDA OLSA ZARARINA KAPATACAKTIM AMA İNTERNET HIZIMYADA BAŞKA SEBEPTEN KAPATAMADIM....
HAYIRLISI OLSUN BAKALIM.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
VOB Endeks (VIX0300411) - Levent Bayar: Cuma günü pivot seviyemiz olan 78,000 üzerinde tutunmayı başaran endeks sözleşmesinde alımlar güçlendi. Teknik olarak orta vadeli yönünü yukarı çeviren endeks sözleşmesinde zaman zaman kar satışları yaşansada 78,000 seviyesinin üzerinde kalındığı sürece destek seviyelerinden alımlar gelebileceğini düşünüyoruz.
Destekler: 79,000 - 78,750
Dirençler : 80,600 - 81,500Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
herkese günaydın...Şaka maka makası da kapatıyorlar neredeyse.
Cuma günü 10:30 a kadar hareket etmeme kararım zarar ettirdi...Şimdi son kere chortlarımla bekleyeceğim
kar etme amacını geçtim az zararlı bir yerden kol kesmeye çalışacağım..Olaya bak long kovalıyorduk shortta girdik yükselişe:(
Haftasonu zehir oldu...Rüyama girdi ilk kez. Para kaybım önemli değil de nasıl cuma günü para kazanmak yerine kaybederim diye içim içimi yedi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yükselişe devam ederse yukarıda kendime kol kesme yeri belirledim..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın dostar
79 altına gelmedikten sonra
piyasada ivme yukarıyadır.
ilk etapta 79.400 e kadar çekilmesi normaldır
Ama asıl soru bence 79000 a kadar gelirse yön ne taraftır?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum