Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn yemekçi hayatımdaki en büyük yanlış maalesef vob hemde yanlış olduğunu bile bile devam ediyorum diyorsunuz evet aynı fikirdeyim ne biçim bi,r illet anlayamadım sonumuzu hayır eyler inşaallah bu hastalıktan nasıl kurtulunur ben çözemedim eğer ki çözen arkadaşımız olur sa bana da yardım etsin
Çözüm basit....Para bitince
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
sn yemekçi hayatımdaki en büyük yanlış maalesef vob hemde yanlış olduğunu bile bile devam ediyorum diyorsunuz evet aynı fikirdeyim ne biçim bi,r illet anlayamadım sonumuzu hayır eyler inşaallah bu hastalıktan nasıl kurtulunur ben çözemedim eğer ki çözen arkadaşımız olur sa bana da yardım etsin
Evet maalesef çoğunluk aynı durumda
ve çok insan parasını sıfırladı
birde bunu geliştirmeye çalışıyorlar
hisse senedine yayıyorlar (niyetleniyorlar)
varant çıkardılar
Milleti soymanın farkı yönleri
vede muhafazakar bir iktidar zamanında malesef
sn poritino Çözüm basit....Para bitince
güzel bir çözüm de nedense ben de paramın 6 da ikisini buraya getiriyorum hepsini getirmezsem dediğiniz kolay çözüm den ben yarar lanamıyacam heralde
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
bakıyorum indikatörlere seanslık hariç bi düzeltme gelmeden yukarı gitmesi zor görünüyor ama bu adam lar indikjatör dinlermi onu bilemiyorum
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Birazcık göstergeler soğusa yükseliş daha sağlıklı olacak ama sanırım büyük yükselişler böyle oluyor...Sen gevşer diye bekledikçe adamlar yükseltiyorlar...Sen artık long olamıyorsun ve short açıp açıp parayı kuşa çeviriyorsun.
Farkında mısınız hala bir habere bağlı yükseliş yok!!!??? O yüzden kimse yükselişe inanmıyor hala
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
haklısınız göstergeyi istediği gibi soğutup ısıtıyor saba tan beri tahminen 1200 puan aldı devamına bakıcaz artık
hindistanda yukarı brent petrol yukarı 119.69+0.57(+0.48%) usd tl yukarı İMKB zaten yukarı haydi hayırlısı
Yorum