Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    . en çok koyanda , bu ülkeye gelmek için almamız gereken vize işlemleri.
    Kapımızda yatması gerekenlerin
    kapısında yatıyoruz maalesef

belki hala portekizin nou bzden iyidir.;)
    Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      80600 den 1700-1800 puan zararla kapanmayı kapanmak sayıyorsak, evet kapandım:(

.
      sanırım 79.600 den açmıştın
      geçmiş olsun
      bende cuma günü ona yakın ona yakın puan zarar yazdım
      ama stoplos'u kaçırmıştım

normalde 200-300 puan stolos koyuyorum
      biraz fazla stoplos oluyorm ama
      yinede baa en uygun yol bu geldi
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• mutimar
        Bağımlı
        • 12 Mart 2009
        • 1356

kısa açamaya cesaret bile edemiyorummmm
        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

900 den kisa
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Ondan önce yine açıp zararına kapatmıştım o gun. Onu da ekle
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• yemekçi
              Gurme
              • 22 Mart 2009
              • 3314

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ben 2 saat kadar yokum

size kolay gelsin

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kısa açamaya cesaret bile edemiyorummmm

900 den kisa
              tam çıkıyordum
              ama rahat duramadım
              bunlar kafayı yemiş
              bana bir zarar daha yazdıracaklar

soplos koyup gidiyorum
              Kapitalizmin zor sınavı
              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

MOODY'S:MB'NIN MUNZAMI ARTTIRMASI KREDI NOTU ACISINDAN POZITIF-CNBCE

Aha haberler gelmeye başladı...Vayyy beeee...Gel de shortla bakalım yiyorsa diyorlar
                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

tam çıkıyordum
                  ama rahat duramadım
                  bunlar kafayı yemiş
                  bana bir zarar daha yazdıracaklar

soplos koyup gidiyorum
                  Ben sana diyeyim abi düşecekse de 16:45 hatta 17:15 sonrası düşer bu. O da düşecekse.

Yorum

• VOLVO
                    indikatör
                    • 30 Nisan 2009
                    • 1448

fikret abi hepinizi uyarmıştı ama. boşuna pala demiyorlar fikret abiye. neden dinlemezsiniz ki onu ?

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      fikret abi hepinizi uyarmıştı ama. boşuna pala demiyorlar fikret abiye. neden dinlemezsiniz ki onu ?
                      demekki neymiş fikret abi pala nın kara kutusu uymayanın işi ras gitmez
                      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

Vayyy beee adamlardaki spekülasyona bak...Az önceki haber yanlış geçilmiş:

moody's: Mb'nın munzamı artırması kredıler acısından pozıtıf - cnbce

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Vayyy beee adamlardaki spekülasyona bak...Az önceki haber yanlış geçilmiş:
                          hala daha haberler geliyor yanlış ı nerde acaba

MOODY'S, "ZORUNLU KARŞILIK ORANININ ARTIRILMASI BANKACILIK SİSTEMİ İÇİN POZİTİF"
                          Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, TCMB'nin zorunlu karşılık oranlarının artırmazının Türkiye'nin bankacılık sektörünün kredi notları açısından 'pozitif' bir gelişme olduğunu bildirdi.
                          Moody's yaptığı açıklamada, zorunlu karşılık oranlarının atrılımasının daha sürdürülebilir kredi büyümesini sağlayacağını ve banka mevduatlarını vade profilinin uzatacağını öngördüklerini vurguladı.
                          TCMB'nin risk ile getiri arasında bir denge sağlamaya çalıştığını ifade eden Moody's, ayrıca TCMB'nin kısa vadeli finansman ile uzun vadeli krediler arasındaki dengesizliği de düzeltmeye çalıştığını belirtti.
                          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

"Moody's: MB'nin Munzamı Artırması *Kredi Notu Açısından Pozitif
                            *Bankacılık sektörünün kredi notları açısından dikkate alınmalı.
                            1)Hatırlatma yapmak gerekirse Moody's, Mart ayında yaptığı açıklamada (07/03) Türkiye'nin mali temel göstergelerinin daha da iyileşmesi halinde kredi notu'nun yükseltilebileceğini, cari işlemler açığının finansmanının daha zor hale gelmesi halinde ise kredi notu üzerinde aşağı yönlü baskı oluşabileceğini, cari açığın 2011 GSYH'nin %7.2'ne ulaşmasını beklediği belirtmişti.
                            2)Aynı kurum Eylül 2010'da Türkiye'nin mali temellerinin güçlenmeye devam etmesi halinde bir kredi notu artışının gündeme
                            gelebileceğini, ancak seçim öncesinde harcamaların kontrol altına alması gerektiğini ifade etmişti.
                            3) Fitch, petrol fiyatlarının bu seviyede kalması durumunda yatırım yapılabilir seviyenin zorlaşacağını, cari açığın bir zayıflık
                            olduğunu belirtmişti.
                            Endekste 67000-68000 hedef direnç bandı geçerli. 67000'e doğru hareket sat-al şeklinde değerlendirilebilir.
                            12:30 itibariyle Vob %1.98 artıda olup son durumda %2.70 yukarıdadır."

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hala daha haberler geliyor yanlış ı nerde acaba

MOODY'S, "ZORUNLU KARŞILIK ORANININ ARTIRILMASI BANKACILIK SİSTEMİ İÇİN POZİTİF"
                              Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, TCMB'nin zorunlu karşılık oranlarının artırmazının Türkiye'nin bankacılık sektörünün kredi notları açısından 'pozitif' bir gelişme olduğunu bildirdi.
                              Moody's yaptığı açıklamada, zorunlu karşılık oranlarının atrılımasının daha sürdürülebilir kredi büyümesini sağlayacağını ve banka mevduatlarını vade profilinin uzatacağını öngördüklerini vurguladı.
                              TCMB'nin risk ile getiri arasında bir denge sağlamaya çalıştığını ifade eden Moody's, ayrıca TCMB'nin kısa vadeli finansman ile uzun vadeli krediler arasındaki dengesizliği de düzeltmeye çalıştığını belirtti.
                              Az önce kredi notu artışı diye geçtiler o haberi. Üstlerde o alıntım da vardı.

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

yarın 84000 görülürse şaşırmam........

herkes short peşinde koşuyor......

Yorum

Working...
                                X

Debug Information