ben de cuma günü işlemlerinde terste kalıyorum
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Amcalar yukarı gitmek istermiş gibi kımıl kımıl...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de cuma günü işlemlerinde terste kalıyorum
10:30 a kadar her hareket psikolojiye oynadığı için ben almayayım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bantlar şöyle bi gözümüzün önünde dursunculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
yarının bantları
orta bant : 77925-77375
dış bant : 78200-77125Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
gunaydın dostlarporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese günaydın...Yemekçi pozisyonunda değişiklik yaptığında haber verirsen ona göre fişekleteceğim endeksi:P
Long olasım da var ama 10:30 a kadar işlem yapmama prensibimi çiğneyince zarar yazıyorum illaaki...offff
henüz bişi yapmadım
daha aşağıda olabilrerdi olmamı
biraz bekleyelm bakalımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Herşey olabilir tabiiki abi... Akşamdan sabaha algılarım bozuldu zaten benimyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydın dostlar
henüz bişi yapmadım
daha aşağıda olabilrerdi olmamı
biraz bekleyelm bakalım
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Değerli dostlar
Tahvıl 0.89 yukarda
buda bankalara talebi kısıtlıyor
yukarda 78 binl rakamlar
aşağıada 77.400 ler
hangı tarafa giderse o tarafa sertleşecek gibi
be ise tam arada kaldım
şu anki rakamlar gibiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostlar hayırlı cumalar.
garan kalın yeşil ve sarı çizgi hangisi kırılırsa yönümüz o alcaktır.bu tespiti paylaşmak istedim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar pala pivot sisteminde oyun alanını değiştirmiş görününüyor.artık okla gösterdiğim pivotlar destek ve yeni dirençlerimiz.
bunun anlamı bugün kesin trend yeni bir şekil alacak.dikkatli olun.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum