Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bugün ve önümüzdeki hafta ; Bant aralığımız (75500 / 77500) 76500 altı SHORT izlenmeli , 60 dk.lıklara göre Bayrak tuzak değilse 2500 puanlık hareket her iki yöne dikkat ederek 76500 altı ve 77200 üstü 78500 MAX 79500 SHORT için izlenmeli verdiğim rakamlar yaklaşık (+ / - 250 puan oynayabilir )
Cuma günkü görüşümüz,taka dostum çalışmaların ve yorumlarından destek bekliyoruz, sen anlamışsın ne demek istediğimi ,,, ;)
iyi akşamlar
öncelikle sayın tekressamı kutlamak istiyorum.
seansın son saatini izleyemiyorum ve bunun sıkıntısını çekiyorum.son 1 saatteki çıkış ve düşüşü göremedim ne yazıkki.
dış bandımız 79200 de idi.elimdeki longu buralardan verebilirdim.
yarının bantları
orta bant:78650-77700
dış bant:79100-77250
çok teşekkür ederim culex , dost meclisi ve arkadaşlar, önemli olan KY ve sizlerin kaybetmemesidir,,, ;)
Burasını da başka site sayarsan darılırız sevgili taka
yok dostum sizler benim dostlarımsınız.bu grafı sadece buraya koydum.durumu anlayacak kadar sizleri yeterli görmesem zaten göndermezdim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
UZMAN USD bazında 60 dk.lıklar(5,00 / 4,75 ) centarası gelecek kar satışlarına hazırlıklı olun !!! LONG olarak ilk etapta yukarı marj azaldığına dikkat ederek (78500 / 79500 / 80500)bölgelerinden gelecek KAR satışlarına odaklanmak gerekir,,, USD bazlı dirençlerimiz; 5,10 / 5,50 / 5,75 / 6,00 / 6,45 centler,,, USD bazlı desteklerimiz; 4,90 / 4,80 / 4,70 / 4,50 / 4,40 / 4,25 centler,,,
arkadaşlar dünkü kendi sitemde yazdığım rakam ve yorumlarım,taka dostum selamlar,,,
aleyküm selam dostum.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum