Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

tam maliyette duruyor, ulan

86.000 dedik

Yorum

• VOLVO
      indikatör
      • 30 Nisan 2009
      • 1448

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      geçmiş olsun kardeşim.
      dün akşam dürümcüdeydim, seni davet edecektim ama tlf bulamadım
      Canın sağolsun fikret abi. Benim yerime de yeseydin.Kesin de yemişsindir

Yorum

• ufukARIKAN
        Çalışkan
        • 23 Eylül 2009
        • 0

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        toprağım milletin canı birşey çektiğinde şeyi şişer. Benim de bu şişen şey dalak olmasın

Limon göndermedin bundan oldu hepk24k24
        ;)Az kaldı aralıkta nasılsa geliyon daha da sulancak o limonlar uff uuuffff buz gibi limon

Yorum

• culex
          Tecrübeli
          • 22 Eylül 2009
          • 908

sayın volvo akşama kadar ekran karşısında oturup rakamlara bakan hangimizde karaciğer,dalak düzgün çalışıyor ki.... geçmiş olsun....
          .

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

Canın sağolsun fikret abi. Benim yerime de yeseydin.Kesin de yemişsindir
            inan ki 1 tane dürüm yedim, deseydin 2 yerdim;)

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

Sn.Culex haklısınız. İleri yaşlarda arızaların artması mümkün.

Beni 1993 körfez krizinden 3 ay önce borsa'ya sokan ve tanıştıran Global Menkul Kiymetler Müdür yardımcısı abimizi (alt komuşumuzdu o zaman ) sevgiyle anıyorum. Virüs gibi birşey bu.k24k24k24

Yorum

• tekressam64

MOBİUS, "GELİŞMEKTE OLAN PİYASALARDA OLAĞANÜSTÜ FIRSAT OLDUĞUNA İNANIYORUZ"

Templeton Asset Management'ın yöneticisi Mark Mobius, Bahreyn'de
                katıldığı bir konferansta yaptığı açıklamada, Şirket'in OrtaDoğu'daki
                yatırımlarının, gelişmekte olan (frontier market) ve ekonomik
                büyümenin hızlandığı piyasalarda fırsat görmelerine bağlı olarak
                dramatik şekilde arttığını bildirdi.
                Mobius, "Gelişmekte olan piyasalarda olağanüstü fırsat olduğuna
                inanıyoruz. OrtaDoğu'ya yatırımlarımız dramatik şekilde arttı çünkü,
                gelişmekte olan piyasa fonlarına gelen paranın miktarı çok hızlı
                artıyor. Gelişmekte olan piyasalar için uzun vadeli bir boğa
                piyasasındayız. Gelişmekte olan piyasalar, gelişmiş piyasalardan
                3 kat hızlı büyüyorlar" diye konuştu.
                Mobius ayrıca, ABD ekonomisinde bir resesyon beklemediğini
                belirterek, "İnsanlar sürekli olarak bir çift dip olup olmayacağını
                soruyor. Benim buna her zaman yanıtım 'hayır'. Bir çift dip olmayacak"
                dedi.
                GLOBAL ÇETE nin baş mimarı,bunun gözünü toprak doyurur,2011 OCAK ayı ile birlikte DÜŞÜŞ başlarsa KEL BAŞA ŞİMŞİR TARAK atasözüne hangi kılıfı bulacak ???

Yorum

• VOLVO
                  indikatör
                  • 30 Nisan 2009
                  • 1448

tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  GLOBAL ÇETE nin baş mimarı,bunun gözünü toprak doyurur,2011 OCAK ayı ile birlikte DÜŞÜŞ başlarsa KEL BAŞA ŞİMŞİR TARAK atasözüne hangi kılıfı bulacak ???
                  Ocak2011 ile birlikte düşüş beklediğiniz sonucunu çıkarabilirmiyiz sn.tekressam

Yorum

• tekressam64

en büyük hazinemiz olan sağlığınız herşeyden önemlidir,iyi akşamlar,,,

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

Ben 20 Aralık tarihine kadar düşüş beklemiyorum, düzeltme sayıyorum bunları.

Global Çete ne der bilemem...

Yorum

• tekressam64

seçimlere kadar kademeli düşüş bekliyorum,yukarı ataklar 71700 geçilmedikçe TEPKİ olarak kalacaktır,,,

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

az önce başka forumda benzer seneryoyu bende yazmıştım dostum.
                          ew sisteme göre şubat sonlarına kadar sürecek sıkıntılı ve sancılı bir düşüş trendine şuanda girmiş olabiliriz.
                          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Ocak'ın k sı neden böyle çıkmış olabilir acaba ? valla bilerek yapmadım. acaba ilahi bir işaret mi acaba ?

sanırım eleman terliyor

Yorum

• tekressam64

Ben 20 Aralık tarihine kadar düşüş beklemiyorum, düzeltme sayıyorum bunları.

Global Çete ne der bilemem...
                              Haftalıklarda ve Aylıklarda xu100 euro bazında 2000 zirvelerine yaklaşmış durumda,düzeltme olmadan yükselişleri MAL dağıtımı olarak görüyorum,,,

Yorum

• tekressam64

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                az önce başka forumda benzer seneryoyu bende yazmıştım dostum.
                                ew sisteme göre şubat sonlarına kadar sürecek sıkıntılı ve sancılı bir düşüş trendine şuanda girmiş olabiliriz.
                                xu100 euro bazında yukarı ataklarda max 3,73 aşağı hareketlerde 3,00 ilk durak,,,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information