Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
poz flat.kar olsada düşük.son dakikada yangından mal kaçırma operosyonu.tekniği yapıyor olsalarda kendilerinden başka kimseyi kabul etmiyorlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Ben bu isi ogrenemiyecegim sanirim:( Cok cok acemice bir hareketle boyle bir gunde 800 puana yakin carpildim. En son hatirladigim sey 85100 lerden asagi donerken shortlamak icin saldirayim dedim.
Bir baktim asagi cok hizli gidiyor...Artik kacirdik deyip hareket etme dimi:( Ama yook short emri beynime sinyal olarak iletildi ya, gittim 84650 mi kac ise artik short yaptim serbestten.
Az once de 85500 gibi kapattim...
25 Kasım günü x30YVADE kontratı
84,200 DÜŞÜK
85,800 YÜKSEK fiyatları arasında işlem görmüş olup
85,625 son işlem fiyatı 85,5 uzlaşmadır.
günlük fiyat marjı 1,600 puan olarak gerçekleşmiştir.
önceki güne göre 25 puan fark oluşmuştur.
AÇIK POZ SAYISI 163036 , APSDeğişimi -297 adettir.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Sevgili fnt sen java matriks kullanıyorsan vede 5 dklık graf açıyorsan matriks donar.internet yerine uydu kullansan donma daha nadir oda pala voba aşırı yüklenirse .
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
benim short isteyerek kalmadı,
matriksin azizliği. kapanış fiyatından pozisyon kapat emri gitmedi ve elimde kaldı...
ürkmene gerek yok, yarın beraber olacağız inşallah.
duruma göre kol kesebilirim...
benim short isteyerek kalmadı,
matriksin azizliği. kapanış fiyatından pozisyon kapat emri gitmedi ve elimde kaldı...
ürkmene gerek yok, yarın beraber olacağız inşallah.
duruma göre kol kesebilirim...
arkadaşlar altın bazında endekse bakarsak,ne 2000 nede 2007 zirvesindeyiz.ya altın düşmeli yada endeks altını geçmeli ben daha zirvelerin görülmediğini vede şu anki durumun düzeltme olarak şubat sonlarına kadar sıkıntılı bir döneme girdiğimizi kabul ederim.
Yorum