fnt dostum 84900-950 olursa yukarı gitme durumu var.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
750 direnç oldu, geçemedi bir türlü.k24taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfnt dostum 84900-950 olursa yukarı gitme durumu var.
Yorum
-
Amcalar bir asagi bir yukari calkalayip sonra geri kalan zamanda daraltiyorlar iyice endeksi...Gel de ne yone gidecegine karar ver ondan sonra. Hangi yone gidecegi konusunda hep bir duygumuz olur ama boyle zamanlarda resmen yazi tura gibi biseye donusuyor.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSıkıştırma var 84,600- 800 arası , daralmaya başladı bakalım hangi yöne kıracaklar tekrar
Dur yaaa ben yazi tura ile trade etmeyi deneyeyim. Iyi aklima geldi
Ekleme:Tura geldi ve asagi diyor benim sans meleem.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sistem komisyon odemiyor ya, bekara kari bosamasi kolayFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersistem de kafayı yedi,
84.625 AL dedi,
725 oldu SAT dedi.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
;);)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSistem komisyon odemiyor ya, bekara kari bosamasi kolay
çok doğru.
Yorum
-
600den alınanlar 850 gönderildi.hedef beklemedim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın....
VOLVO abim bugün check up oluyor bilginiz olsun....
Şimdiden kendisine geçmiş olsun ve kısa sürede tekrar aramızda görmek dilekleri ile......
Svg. Volvo abi,
Tamir/rektifiye gerektiren bir durum çıkmaması, sadece standart 15.000 km. bakımı olması dileklerimle geçmiş olsun... inşallah....
AYI kardeşiniz
*** kurbanda BOĞALARI kestiler, gün AYILARA kaldı***Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
RSI de tobo var.graf saatlik
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
özel tüzel işlerim vardı halletim tükandayım artıkın sen napin iniş çıkış var borsada varmı yaramazlıkhakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleykum selam reis...
napiiiinnn
Yorum
Yorum