cümleten iyi akşamlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGaranti de 2.64 u bosalttilar bekletiyorlar....Bence asagi salacaklar hizlica
Shortum ya ondan olsa gerek
Olmadi...haybeye komisyon + 100 puan zarar yaptik.Son saniyeye kadar tirsik tirsik bekledim durdum. Bu VOB a insanlarin neden bu kadar baglandigi belli. Her ani bir heyecan.Testereler seanslarinda sorf yapanlarin kalbi nasil dayaniyor anlamadim
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
internet kesintisi ve matriksin azizliği ile bugün yapabileceğim karın ancak yarısını yapabildim.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olmadi...haybeye komisyon + 100 puan zarar yaptik.Son saniyeye kadar tirsik tirsik bekledim durdum. Bu VOB a insanlarin neden bu kadar baglandigi belli. Her ani bir heyecan.Testereler seanslarinda sorf yapanlarin kalbi nasil dayaniyor anlamadim
çok şükür, son anlarda tekrar toparladım ama müthiş bir gün olabilirdi benim için.
abv
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış.
Yorum
-
Abi senin islerin internet takibi ve emir girisi kisimlarini ben yapayim, kari paylasalimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinternet kesintisi ve matriksin azizliği ile bugün yapabileceğim karın ancak yarısını yapabildim.
çok şükür, son anlarda tekrar toparladım ama müthiş bir gün olabilirdi benim için.
abv
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış.
bende cayir cayir internet var ama trade etme yetenegi yok; sende internet yok trade'in alasi var.
Ben yarin her turlu + acilista short planliyorum ama sabaha daha cok var.
herkese iyi aksamlar...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
spot açıldıktan sonra ne olacağı az buçuk görülür.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi senin islerin internet takibi ve emir girisi kisimlarini ben yapayim, kari paylasalim
bende cayir cayir internet var ama trade etme yetenegi yok; sende internet yok trade'in alasi var.
Ben yarin her turlu + acilista short planliyorum ama sabaha daha cok var.
herkese iyi aksamlar...
short zamanı değil gibi bence...
Yorum
-
Dostlar bende fazla birşey yapamadım.82100-150 long fikrim vardı pala daha yukardan çevirince karlar yukardan long ve 300-400 puanla short-long derken başım döndü uzun süredir böyle seans görmedim fiyatlar havada savruldu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum