Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
boşuna mı geldik?;)hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleykum selam hocam..
şu baskıya bir el atsan diyorum
Yorum
-
hoşgeldin dostum, çok verdiler ama iyi yere geldi, uzun açmakta sakınca olmadığını düşünüyorum. Allah utandırmasın.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar kolay gelsin
81,725 long
Yorum
-
575'te durdu, son kale yıkılmaz umarımtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81950 desteği tutmazsa 81550 son kale desteği.5-15-30-60 lık sistemler hala sat konumunda olduğunuda belirtmek isterim.dolar 200 günlük çevresinde dolanıyor.
Yorum
-
garan değil akbn yi takibe alın tepkinin ilk sinyalini o verecek.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
tobo oluşumu 30 dklıkta netleşti.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
şimdilik yokFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan bey, stop olmadın inşallah.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum