aman ugraşamam yaaaaaaaaa.. kapattım vallahi, çok oynak piyasa.....ben yemege gidiyorum Afiyet olsun......
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
arkadaşlar dün verdiğim grafa göre saatlik çevrim tamamlansada yeni bir trendin varlığının oluşması için yine EW sisteme göre çıkış dalgasından önce tepki yükselişinin 1 ve 2 nolu dalgasının grafı çizilmesi gerekir,bu dalgalar her zaman tuzak düşüş ve yükseliş dalgalarıdır.nasıl 90900 da düşüşün 1 ve 2 .dalga oluşurken ona benzer bir dalganın ters tarafta olması normaldir.bu dalga tamamlanıncaya kadar çok kan akacaktır her iki yöndede.bu iki dalga oluşması çok kısa periyotta sert hareketle oluşması gerekir.ne zaman bu dalgaların boyu saatlik kapanış olarak yukardan yapılırsa tepkinin uzun mesafeli 3. dalgası başlayacaktır.en güzel long-short karlarının oluşacağı dalga olma özelliğide taşır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
teşekkürler dostum.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar dün verdiğim grafa göre saatlik çevrim tamamlansada yeni bir trendin varlığının oluşması için yine EW sisteme göre çıkış dalgasından önce tepki yükselişinin 1 ve 2 nolu dalgasının grafı çizilmesi gerekir,bu dalgalar her zaman tuzak düşüş ve yükseliş dalgalarıdır.nasıl 90900 da düşüşün 1 ve 2 .dalga oluşurken ona benzer bir dalganın ters tarafta olması normaldir.bu dalga tamamlanıncaya kadar çok kan akacaktır her iki yöndede.bu iki dalga oluşması çok kısa periyotta sert hareketle oluşması gerekir.ne zaman bu dalgaların boyu saatlik kapanış olarak yukardan yapılırsa tepkinin uzun mesafeli 3. dalgası başlayacaktır.en güzel long-short karlarının oluşacağı dalga olma özelliğide taşır.
Yorum
-
dostum faydasını görmeniz önemli,sabahtan acil bir işimden dolayı ekrana yeni oturdum ve fırsatı kaçırdım.hala fılatım bakalım nasip...paritede 1.28 görülmesi ile 1 ve 2.ci dalga tamamlanır diye düşünüyorum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler dostum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Abi senin bile elin titremeye basladiysa biz ne yapalim..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelim titreyerek short açtım, inşallah başıma bir iş gelmez...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sorma, çok yırtıcı oynuyorlar bayramdan beri...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi senin bile elin titremeye basladiysa biz ne yapalim..
Yorum
-
hocam senin elin titriyorsa bizim de tüm vucut titrer...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelim titreyerek short açtım, inşallah başıma bir iş gelmez...
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum