tekrar 850 üstünde, sn culex, ne yaparlar?
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hislerim dow acilisiyla birlikte yukari surecekler diyor ve long olmami soyluyor. Ters indikator olarak beni kullanip shortlayabilirsiniz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hayırlısı olsun.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu bildiğimiz gün zaten iş tamamdır sayın fnt ))))))
Yorum
-
Haydaaa simdi de icimden geceni yaptilar. Acaba icimden geceni de dusunup sonra da onun tersini yapacagimimi dusunduler bu sefer
Neyse bence artik 84200-84500 uzerinde kapatmamali. Yoksa ben ince ince biterim.
Kapanisi 83300 lerden yaparlarsa 10 numara olurdu.
Yarin hafif yukari hareket sonra bas asagi asagi...Ne guzel olurdu vallaa...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mc saatınden sonra akşama doğru 82000 kırılması ıle 82100 den geceye long gırdım yalnız pıyasada boğa sentımentı oldukca fazla ve bu pek hoşuma gıtmıyor bunun yanında parıtede kendını bırak 1,32 ustune atmayı 1,3078 ınde altına ındı.1,3078 üzerıne atamadıkca hedef 1,28 ler....tum bunlardan dolayı 82000 altı kesınlıkle stoploss noktamdır...

bu cıkışta buyuk ıhtımal 92500 lerı kırmadan max.88000 lere kadar bır tepkı yukselışı ve daha sonra 75000 hedef olarak bir düşüş beklıyorum.....75000 lerden sonra 100000 lı rakamları okuruz dıye dusunuyorum....
yarın 85200 üzerınde saatlık kapanışlar yapabılırsek hedef 86500........
longlar yerıne kondu hıc kıpırdamadan beklesem komısyonla bırlıkte 250 puan daha karım vardı.....
Yorum
-
günaydın..
bol kazançlar....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAradaşlar
bu ara fazla bakamıyorum
şu apsd işinde bir tersik var
vade sonuna gelmişiz gibi habire azalıyor
bugünde şu ana kadar 3500 kontrat kapandı
hadı kisalar kapatıyor
ama karşısında uzunlar da kapatıyor ki apasd azalıyor
yanı yükselişin devamı şuphe uyandırıyor
ben flat
zate fazla musait değilim bu araDeğerli dostlaryemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar
spotta 67.500 bu yukseliş için son nokta olabilir
acizane fikrim
çok poz kapama var
beni yükselişe şüpheyle baktırıyor
en son işlemimi
pazartesi günü 81.725 long olarak yaptım ve stop olmuştum
3 gündür işlem yapmadım
ve yukardaki düşüncelerim devam ediyor
yaklaşık olarak 4-5 gün devam edecek bir düşüş gelebilir
bu düşüncem 85.200 üzerine atar ve
yeterli zaman üstünde durursa (60-120 dakka gibi) iptal olur
hedef düşüş benlenti yerim
yaklaşık 60.000 lerKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Belli yerler geçildikten sonra işlem yapmaya bir alışamadımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84,725 şort
biraz yine acele verilmiş bir karar
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum