Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
VOB: TEKNIK SORUNLAR GIDERILDI, TESTLERIN ARDINDAN ISLEMLER YENIDEN BASLAYACAK - BLOOMBERG HT
işlemlerin başlamasından önce 5 dk.lık sürede
isteyen emirlerini silebilir.
duymadım bilmiyodum , yazılı kaldı emrim demeyin sonra.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Vob: Vob'da seans saat 12:10 itibariyla tekrar baslayacaktir
-matriks-
Hah yandik...IMKB nin gun ici en yuksek yerlerinden verecekler shortcularin kafasina. Sirf VOB kapali diye bu kadar hizli yukari cekmedilerse ben de adam degilim.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Hah yandik...IMKB nin gun ici en yuksek yerlerinden verecekler shortcularin kafasina. Sirf VOB kapali diye bu kadar hizli yukari cekmedilerse ben de adam degilim.
Yorum