FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben almıyorum.Londra kaynaklı diyorlar.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOLVO burada mısın? neler oluyor?
Haydi iyi akşamlar.geçmiş olsun. senetlerimiz full duruyor.Yaradan yardımcımız olsun
Yorum
-
şirketi aradım benim alete bağlandılar seanstan sonra broker hatası var.alet durduğu yerde arada bir donuyordu.sorunu kendileride gördü.yarın sorun ile ilgili yazılımcıları bakacak ve beni bilgilendirecekler.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarıdaki mesajdan sonra bile 2 defa yeniden açtım.
el insaf be!ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sizin sorun çözülürse ben de deneyeyim, bakalım sorun donanım mı yoksa yazılım ile mi alakalı?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşirketi aradım benim alete bağlandılar seanstan sonra broker hatası var.alet durduğu yerde arada bir donuyordu.sorunu kendileride gördü.yarın sorun ile ilgili yazılımcıları bakacak ve beni bilgilendirecekler.
gerçi 2,5 senedir hiç format görmedi benim laptop, üstelik vista starter yüklü.
tam sinir bozucu bir sistem.
sabah ola hayrola...
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar
çıkışta long devam dedik fakat sabahtan koyup unuttuğum 91150 deki emirle poz kapanmış.hayırlısı artık.
yarın için geçerli bantlar
orta bant:91400-90650
dış bant:91800-90250
91150 üstünde yukarı,90750 altında aşağı piyasa güçlenir..
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten günaydınlar iyi seanslar
günaydın, bol kazançlı bir gün olmasını dilerim.
Yorum
Yorum