yuh be, ne güzel olmuştu grafik...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Estetik kaygisi yok PalaninFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuh be, ne güzel olmuştu grafik...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
estetik yok ama parasal kaygı var, çorbaya ortak istemiyor nedense.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEstetik kaygisi yok Palanin
hepsini kendi içmek istiyor keratak24
Yorum
-
Stop patlattirdilar sanki.. Bu borsa zaten boyle ya. Destegin altina sarkit. Teknikcileri dok sonra devam et.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ula sus, açığa verme bizi;)VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFkret abi sen gelince Pala'da hareketleniyor
Yorum
-
Londra'dan yapıyormuşsun işlemlerini diye bir efsane dolaşıyor ortalıkta. Halbuki ben seni Küçükçekmeceli biliyorumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula sus, açığa verme bizi;)
Dürüm partilerine Londra'dan gelmek zor olmuyor mu
Yorum
-
küçükçekmeceye sığmıyor, büyükçekmece demelisinVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLondra'dan yapıyormuşsun işlemlerini diye bir efsane dolaşıyor ortalıkta. Halbuki ben seni Küçükçekmeceli biliyorum
Dürüm partilerine Londra'dan gelmek zor olmuyor mu

dürümü sen ısmarlarsan, Londra'dan değil, Kanada'dan bile gelirim
Yorum
-
Yakışır kardeşime. Hem tatil yap hem arka fonda para kazan. Dünyada böyle bir iş yok yeminle:081::081:mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 gün dinlendim ama Para kazandım da
VOLVO abim nasıl iyi tutturmuşum değil mi TEKFK ?............... ( hem tatil yaptık hem kazandık ) :081:

Yorum
-
Sen beni Londra'ya davet et dürümleri orada ısmarlayayımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküçükçekmeceye sığmıyor, büyükçekmece demelisin

dürümü sen ısmarlarsan, Londra'dan değil, Kanada'dan bile gelirim

Fikret abi bu gidip gidip 91'den dönüyor. Çıkamayan düşer kuralı gerçekleşir mi sence
Yorum
Yorum