Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ENDEKS 4 İŞARETLİ BÖLGE BENZERLİĞİ TAŞIMASI BANA YÜKSELİŞİN ŞAİBELİ OLMASINI FAZLASIYLA DÜŞÜNDÜRÜYOR.İŞARETLİ BÖLGE ÜZERİNDE EN AZ İKİ YUKARDAN KAPANIŞ YAPMASI GREKTİĞİ ŞARTIM OLUŞMAZSA,DÜŞÜŞ KAÇINILMAZ GİBİDE DURUYOR.TEST OSİLATÖRÜDE GÜNLÜKTE ZİRVE YAPAMAMIŞ OLMASI ŞAİBEYİ BİR KAT DAHA ARTTIRIYOR.UMARIM YANILMIŞIMDIR.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Doviz alim ihalelerinde bu hafta icinde ilave alimi yapilabilecek en fazla tutar 600 milyon dolar - tcmb
-matriks-
merkez dolari desteklemeye devam edİyor.mİktar cİddİ artmiŞ geÇen haftalara gÖre.bu dolarin gÜÇlenmesİ anlamina gelİr.bakalim gÖrelİm.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum