Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
iyi akşamlar arkadaşlar
yarının bantları
orta bant :92025-90175
dış bant:92950-89250
91400 üstünde yukarı,90800 altında aşağı yön güç kazanır.
90275*175 bölgesi ilk önem verdiğim destek bölgesi.89500 artık en önemli kale...kasım hedefim 92850 idi.daha 3 günde bu bölgeye yaklaştık.poz artışı 4 günde 20700
sisteml çatır çatır al sinyallerini sırası ile her periyotta arka arkaya çakıyor ben short kovalıyorum.
Allah bana akıl fikir versin.
gerçi spread a attık kendimizi ama bir miktarda zarar yazdık.
Yok mu bir mezbahada tanıdığı olan bu kafayı değiştirmek lazım. Longa dönemiyoruz bir türlü.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
bantların aralığının çok genişlediği günlerde endeks marjı daha dar oluyor.dünkü gibi hareket bekleyenleri çarpma günün büyük bölümünü alabilir.dar bantta zigzag ve sonuçta bir yöne hareket...iyi seanslar.
Vob en yüksek 92 bini gördü
biraz satış geldi
dün akşama kadar 300 puanlık gerileme bile omadı
91.400-350 öncelikle aşağıya geçilmeli
ançak o zaman ciddi bir satış geldi diyebiliriz
Yorum