bugün U100 70.600-70.900 aralığından kapanırsa mesele yok.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
KOL BÖREĞİ var sevgili FNT, burdan buyur...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemekçi baba, acıktık, ekmek var mı longlara?Bugün oğlen sonrası dişardaydımguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOL BÖREĞİ var sevgili FNT, burdan buyur...
Benim genel bakışım şöyle
çok büyük bir olay yoksa
PY çok ciddi mallanıncaya kadar
trend diye bişi yok
Buda kabaca aps 210-240 bin olmalı
o zamana kadar 2000-3000 puan aşağıya ve yukarıya
sabah yazdım yukarı işi şimdilik tamam gibi
bir aşağı yapmaları lazım
tabii benceKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Pazar günü beykoz tarafında sabah kahvaltısına ne dersiniz... Avrupa yakası..??
Gemici abey, Saim abey, Burak, Balıkçı doktor, guneysu, Selim abi, ve encin gideceğiz........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Yemekçi dostum, Sende FNT, Çakal, fikret hoca, mehmet hoca, simurg, hasan, dilaver.... Topla gel........
bir arabaya sığmanız zor olur ama
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
Doğru zamanda doğru hamleyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87.575 uzun
hayırlısı bakalım
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok tehlikeli olduğunu düşünmeme rağmen geçeye long
(fedden dolayı)yanlışlar başlangıcıyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar uzunlar 89.125 kapandı ve aynı yerden kisa
89.000 ve 88.900 aşağı geçilmezse kaparım
stoplos kisa
niye karda oturmuyoruz
anlamış değilim
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe stopyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine trenden erken indikbu yazıdan sonra yine kisayemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHem spot hem vob daha sıhhatlı bir duruma geçmiş gibi
yükseliş sağlıklı
satışlar kisa vadeli olur sanırım
yine stop
ve bugün kü tahmınyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspot virveyi tekrar görebilir
bu arada vob ta 92.000-200 leri görebilir
sonrasında satış gelebilir
şimdi bu yazılara göre
ben 87.575 den uzun yapıp
satış geleceğini beklediğim yerde kapamam
yada dönüşte 91.400-300 lerde kapamam lazım
ve totalde bu 3 günde para kazanamadım gibi
yada az bişe kaldıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Maalesef misafırım varguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYemekçi dostum, Sende FNT, Çakal, fikret hoca, mehmet hoca, simurg, hasan, dilaver.... Topla gel........
bir arabaya sığmanız zor olur ama

kacabilirsem inşaallahKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Şaka maka yarın öğlen sarıyer'e geçeceğim.Orada bir börek patlatırım artık.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBörekçiiiiiiiiiii Volvo, hazırla akşam geleyim, börek yemek lazım

Haftasonuna malla girdik.ALLAH sonumuzu hayır etsin.Yoksa cool böreğinden yarın fazla alır,pazartesi sabah seansında yerim
herkese iyi haftasonları
not:selim abi börek isterim falan deme
Yorum
Yorum