VOLVO 92.000 olur mu bugün? söz flat olacağım. aha yazdım bile, 91.975 flat olacağım...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sanrıım flat oldun bile.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOLVO 92.000 olur mu bugün? söz flat olacağım. aha yazdım bile, 91.975 flat olacağım...
hem 92500 diyon hem flat oluyon. bu nasıl iş anlamadım.
satayım mı bende hisselerimi
Yorum
-
91600 stoplu long devamŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yine de diyeyim. 92'yi rüyanda görürsün
ugrasma kardes carpılırsın.......
fnt palanın 1 no lu adamı oldu.....
Yorum
-
Uğraştığım zaman endeks çıkıyor. uğur yapıyorumkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterugrasma kardes carpılırsın.......
fnt palanın 1 no lu adamı oldu.....
Çarpıldım şu anda. ama fnt abi flat oldu.
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi full maldayım gözünü seveyim. Düşüş isteyebileceğim en son şey.
Sende güvensiz konuşunca dedim ki 92 zor herhalde. rüyanda görürsün dedim. ama buna sen sebeb oldun
yine de diyeyim. 92'yi rüyanda görürsün92.275'e çektim, beleş yok:081::081:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanrıım flat oldun bile.
hem 92500 diyon hem flat oluyon. bu nasıl iş anlamadım.
satayım mı bende hisselerimi

Yorum
-
92200 flata kayarım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula pala çarpıldık.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
neyse çok fazla kar gitmedi.175 puanŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
maça yemiyormu 92500'eFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92.275'ten flat oldum, yarın sabah bakarız gayriiiiiiiiiiiii
ula VOLVO sen de inanmadın ama oldu mu 92.000

Yorum
Yorum