Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bendende vob üst rakamları kenarda dursun 78500 kırarsa 80500
ama 78500 tepe olabılır o noktada dıkkatlı olmak lazım grafıklerım
desteklerse 78500 den short denerim.....
Yorum
-
Selam Arkadaşlar,
Seyahatlerim hakkında bilgi vermek istedim.
21-26 Nisan'da Barselona'ya gidiyorum . Daha önce hiç teyid edilmiş bir volvo indikatörü yok.Dönüşte bakarız.
27 Nisan'da ise Güney Almanya'ya gidiyorum. 28 Nisan'da da dönüyorum. Bu seyahat ile ilgili davet daha bugün geldi.
Her zaman gittiğimde endeksi çökerten bölgeye gitmeyeceğim ama yine de Güney Almanya indikatörünü hiç aklımızdan çıkarmayalım lütfen.
Yorum
-
Türkiyeye de uğrayacanmiVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam Arkadaşlar,
Seyahatlerim hakkında bilgi vermek istedim.
21-26 Nisan'da Barselona'ya gidiyorum . Daha önce hiç teyid edilmiş bir volvo indikatörü yok.Dönüşte bakarız.
27 Nisan'da ise Güney Almanya'ya gidiyorum. 28 Nisan'da da dönüyorum. Bu seyahat ile ilgili davet daha bugün geldi.
Her zaman gittiğimde endeksi çökerten bölgeye gitmeyeceğim ama yine de Güney Almanya indikatörünü hiç aklımızdan çıkarmayalım lütfen.
Bilelim
Gelirken elin boş gelmezsin heraldeKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
devam ediyoruzdaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspot en yüksektek vob ise en yükseğe 50 puan kala kapattı....
vob kapandığında dow 10,552 idi
genelde bu tip günlerin sonrasında gaplı artı açılış ve güne yayılan yükselişler hakim olur...
hayırlı kazançlar...
cuma abd vadelisinin son günü;)YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
26 Nisan akşamı geliyor 27 Nisan sabahı tekrar uçuyorum Hasan abi.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTürkiyeye de uğrayacanmi
Bilelim
Gelirken elin boş gelmezsin heralde
Artık formülü sen çöz
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi 13,4 mılyon tl.....
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Herkese günaydın...
kendimce izliyeceğim senaryo şu şekilde olucak eğerki 75200-75400 aralığını geçemez ise sonrasında 74050-74200 arasına geri çekiliş buralar aşağı kırılmadan yükselişe başlaması durumunda ise teknik olarak eli mahkum olan seviye 78,500 lerin gelmesini bekliyorum...
hayırlı kazançlar...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten günaydın
disiplin gereği 74.875 ten şort
bende az bir miktar olsada 75,075'den KISA oldum abiler....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten günaydın
disiplin gereği 74.875 ten şortmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende az bir miktar olsada 75,075'den KISA oldum abiler....
ne yapmayı düşünüyorsunuz sayın Celex?
Aklınızda pozisyon kapamak için bir rakam vermı????....
Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum