Günaydın dostlar....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydın arkadaşlar...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Evet o benim de dikkatimi çekti. Bugün öğlene kadar aşağı verirlerse yükseliş beklentim artacak ama buralardan direkt 81500 lere gazlarsa dönüşün sert olacağını düşüneceğimdir.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVatandaş 80 bine 5.000 adet alış koymuş
ne demek istiyor
korkmayın uzun da kalın mi acepSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
O zaman birazdan gelir bence...Yükselemiyor meret...Spota da ayak uyduramamış gözüküyor.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob 500 puan düştüğünde Fikret abi gelir diyenler parmak kaldırsın

Bana kızacak yine böyle yazıyorum diye.Ama ne yapayım böyleyim işte
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sabahtan beri telefonla bilgi alıyorum, daha yeni ekrana geldim.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob 500 puan düştüğünde Fikret abi gelir diyenler parmak kaldırsın

Bana kızacak yine böyle yazıyorum diye.Ama ne yapayım böyleyim işte

niye kızayım sana?
stratejim belli, 81.625 stoploss.
palanın canı sağolsun, aldıklarımızdan arada vermek lazım değil mi?
120 dakikalık grafikte acatip sıkışma var,
80.500 üzeri ya da 80.275 altı.
mesele burada...
birazdan ekranı kapatıp çıkıyorum, toplantıya gideceğim.
akşama kadar yokum, size emanet borsa.
geldiğimde U100 64***, VOB 78*** olursa sevinirim...
Yorum
-
Çok sıkıştı ve ne yöne kırılırsa kırılsın ya short ya da long patlatmaları lazım bence. Keşke bu kadar sıkışık olmasaydı.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 üstü zorlanıyo sanki KISA mı olsam acabaSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum