Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İşlerim yoğun olduğundan bakamıyorum pek ama ara sıra girip okuyorum...
sevgili karıncanın topiğinde yazmış olduğum gibi orta vadeli ayı piyasasına girdik her yükseliş satım fırsatı...
84 beklentimi rafa kaldırdım ama düşmek için en az 82,500 leri görmeli ondan sonra hedeflere gitmeli...
Bu arada fikret abinin trade tarzına hayranım... biz trade etmeyi beceremediğimiz için hep orta vadeli oynuyoruz...
en geç p.tesi'ye kadar 82500 ler görülmeli ve sert geri gelmeli stratejim bu...
çoğu forumda güçlü bir long algısı oluştu buna çok dikkat edilmeli...
82800 leri geçen bir tepkide ise 84100 seviyelerine pür dikkat edilmeli ama buraya kadar geleceğini sanmıyorum....
herkese hayırlı kazançlar...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
hayret içinde kaldım arkadaşlar günük üçgenimizin sıfır noktasıda çarşambaya denk geliyor,ew çemberinin 2.618 zamanıda çarşamba, düşen günlerin 34.günüde çarşamba.yani bu çarşambayı öyle bir sel almalıki artık borsamızın tarihine kalın yazılarla geçmeli.
üçgende son durum.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
iyi akşamlar arkadaşlar
iş yoğun.işlem yok.pala şov yapmış gene.yön yok.kafasına göre adam kesiyor.80000 de karşılıklı poz açtı.önce aşağı gitti.sonra yukarı.kedi fare oynuyor.
yarının bantları
orta bant:81250-80350
dış bant:81700-79900
Yorum