FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
79,700 den kısalar gelmiş... Stop koymayı unutmuşum amamutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob 30 da da KISA açmak için elim tetikte bekliyorummmm şuan...

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
hayırlı olsun dostum.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79,700 den kısalar gelmiş... Stop koymayı unutmuşum ama

Yorum
-
550 altına bir turlu vermedilerFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun dostum.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yürü be parite..........FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79.550 altına inmezse stoploss yaparım gari.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Stopladın mı?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpariteyle işimiz yok .
palayla işimiz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yok fikret abi bende parite için demedim. endeks için dedim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpariteyle işimiz yok .
palayla işimiz

o zaman 79600 idi şimdi 80.000.
herhalde stop da yapmışınızdır zaten
Yorum
-
yok be ya. short kapatarak çekiyor vobu.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterStopladın mı?
tekrar pozisyon artmaya başlarsa sen gör hanyayı gonyayı.
Yorum
-
Aynen... KISA lara ilave ettim azıcıkkkkkkFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok be ya. short kapatarak çekiyor vobu.
tekrar pozisyon artmaya başlarsa sen gör hanyayı gonyayı.
Tırsık VOB'cu...
Yorum
Yorum