güvenli bölgeye geçiş denemeleri var. hadi bakalım.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Seans hiç beklediğim gibi ilerlemedi...Ben 80600 leri bekliyordum.Uzun yeşil barlar istiyordum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüvenli bölgeye geçtik hamdolsun.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
o da olacak, zamanı gelsin...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeans hiç beklediğim gibi ilerlemedi...Ben 80600 leri bekliyordum.Uzun yeşil barlar istiyordum.
Yorum
-
inşallah...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero da olacak, zamanı gelsin...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Haftasonuna poz'da girmeyi planlıyor musun?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervışşşşşşşşş
78850 idi yazarken, 79000 yaktılar bile.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Madem sordum cevabını da ben vereyimporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaftasonuna poz'da girmeyi planlıyor musun?
Haftasonuna flat..
Haftasonu olabilecek kötü haber riskini almaya değmez dedim. Bir aksilik olmazsa pazartesi her kademeden alıcı olurum.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kusura bakma, işlem yaptığım için görmedim mesajını.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaftasonuna poz'da girmeyi planlıyor musun?
arada short açıp bir de oradan puan aldım.
1/2 poz long girdim.
yalnız dikkat edilecek bir husus var.
aslında endeksin uçtuğu kaçtığı yok.
beklediler aşağıda, 63.994 en dip, baktılar alıcı yok, yukarıdaki satışlar zaten kendilerinin, hemen aldılar yukarıya, 64.000-66.000 arası bir bant oluştu, önümüzdeki hafta da yine bu aralıkta dolaşır.
işte aşağıda 78.000 yukarıda 82.000
Yorum

Yorum