Kimsecikler yazmaş olmuş, günaydın diyen çekilmiş kenara.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Benim mazeretim var biliyorsun işte yeniyizFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKimsecikler yazmaş olmuş, günaydın diyen çekilmiş kenara.
O yüzden tek gözle izliyorum...
O kadar tek göz ki arada 79600 lere gelmiş de görmemişim..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
açılış fiyatı 79.625poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim mazeretim var biliyorsun işte yeniyiz
O yüzden tek gözle izliyorum...
O kadar tek göz ki arada 79600 lere gelmiş de görmemişim..
daha sonra görmemiş o fiyatı.
demek ki birşey kaçırmamışsın.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraçılış fiyatı 79.625
daha sonra görmemiş o fiyatı.
demek ki birşey kaçırmamışsın.
Alla allaa...Sabah açılışı da izlemiştim ama laf olsun diye ordan açmışlar demek ki..Ben direkt 80200 lerden açılış izlemiştim. Tek gözle de bu kadar oluyor
Şimdi konu netleştiğine göre ne yapıyoruz?
benim long olasım var...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Güniçinde 425 lerden uzun olmustum..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlla allaa...Sabah açılışı da izlemiştim ama laf olsun diye ordan açmışlar demek ki..Ben direkt 80200 lerden açılış izlemiştim. Tek gözle de bu kadar oluyor
Şimdi konu netleştiğine göre ne yapıyoruz?
benim long olasım var...
Yarın öğlene kadar gergin bir bekleyiş olur diye düşünerek 250'den geri kapadım...Zarar yazdık ama ne yapalım..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
günün özetini yazayım, burada görünüyordum, değildim.
sabah longları verdikten sonra, yükselmeyeceğini düşünüp short açmış ve 13.00 civarı çıkarken de 80.025'e stop emri koymuştum.
Çok gelmiş 800-900 tarafına amma neyse ki 80.000 görülmediğinden stop patlamamış, aşağıya 78.500'e alım yazmıştım, o da gelmemiş,
velhasılı, geceye full short girmiş oldum.
Yorum
-
iyi bir gün olmuş senin için...İyi kandiller dost insanFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı kandiller dostlar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum