saatlik bar kapanışı 78.950 üzeri olursa güzel.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kul istemiş 1 göz, Allah vermiş 2 göz.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlik bar kapanışı 78.950 üzeri olursa güzel.
79.050 oldu kapanışı.
demek ki iyi olacak kapanış...
Yorum
-
fnt abi dört gözle iokuyorum yazılarını heheBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
78650'den longlarımla palanın sırtına bindim. Birkac günlük ayrılıktan sonra aranızdayımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5M de 79.175 yükselen trend alt çizgisi.
175'e değdi ve döndü.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
eyvallah dostum.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfnt abi dört gözle iokuyorum yazılarını hehe
ne zamandır gözlük kullanıyordun sen bakayım?
Yorum
-
vayyyyyyporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78650'den longlarımla palanın sırtına bindim. Birkac günlük ayrılıktan sonra aranızdayım
azılı boğa oldu diyorlar senin için.
yeni iş, yeni vob pozisyonu.
hayırlı olsun.
Yorum
-
Benim işim vob zaten...dermişimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervayyyyyy
azılı boğa oldu diyorlar senin için.
yeni iş, yeni vob pozisyonu.
hayırlı olsun.
Duyan da her kontrattan para basıyorum sanacak...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ekrana bakmaktan gözleri bozcaz bu gidişle abi.gözlük şart.valla canımıza yettirdi.düşeceksede düşsün artık alsın verdiklerini nalet olsunBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum