Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

imkb de bugün böyle kapasın..ne şiş yansın ne kebap...illaa hergün bir yerlere kopmak zorunda mı şerro
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Yani? Dönüş sinyali mi kopuş sinyalimi?
      Şöyle derler
      Satışları karşılanyan PY ise hızla yukarı
      Yok satanlar PY ise yavaş yava aşağıya
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

Maç başladığı gibi bitti
        Pazarteside fazla bir hareket olmaz heralde
        ben longdum
        henüz satiş geldi diyemeyiz
        bu nedenle devam
        Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

iyi akşamlar
          kısalarla devam

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

dostlar kapanış tahminim buralar olmasada palanın testeresi tuttu.bugün demekki iki yön için algı olunca palada oyunu bozmadı sadece hakemlik yaptı ve maçı ortada bıraktı.pazrtesi abd tatilmiş.pozu olanlar için pala ne hinlik düşünecek bakalım.
            tüm katılımcılara iyi akşamlar iyi tatiller dilerim.
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• guneysu
              Rize
              • 01 Mart 2009
              • 646

Hafta bitti........ iyi tatiller........

Yemekçi, FNT yarın gece D10'u unutmayın........
              !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

vadeli usd yakındır çalışmamıştım.bir dostun ricası üzerine sizlerlede paylaşayım dedim.
                ortalamalar saatlikte bozuk,saatlik ew analizine göre uyumlu hareket etmiş,4.dalga dahi hedefine uymuş.5dalgayı başlatmak üzere.hedef büyük ihtimalle 2.618 cıvarı olur.burada yeni formasyon oluşuncaya kadar.kısalar kar yazacaktır.kısada olanlar fibo hedeflerine geldikçe kar al yapsınlar.saycıl ise hala sat konumunda.iyi akşamlar.iyi tatiller.
                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  paritelerin hepsini değişik kademelerdende olsa ancak kapatabildimm.. kısa için emin değilim....... daha 1.372x lere yolu var ama bugün gündüz değil benceeeeee .... belki bu akşam
                  Vay be, abilerimi takip ede ede azda olsa ögrenmeye başladım sanıırım ama daha çok çook yolum var ve ben bunun farkındayım !!!!....
                  1,37155 den dönmüş :081: kendi açımdan yorum yaparsam iyi bir tahmin .... ama seans kapanırken ben poz kapadım gelecke haftanın ilk bir kaç günü ekran başında pek olamayacagım.......:(
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• culex
                    Tecrübeli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 908

iyi tatiller
                    önümüzdeki haftanın bantları
                    orta bant:81900-80450
                    dış bant:82650-79700
                    .

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Öncesinde düşüş :040: ve ardından % 10-15 lik YÜKSELİŞ...... :081:

Değilmi Volvo abimmm ( iyi ögrenmişmiyim dersimi) ;)

Ayyıldız milletinin insanları......

"Ocak ayının ilk günlerinde Mısır, Bahreyn, Tunus, Cezayir, Fas, Yemen'de halk kareketleri olabilir" denseydi kaçımız inanırdık...?

Daha geçen hafta Libya için oğluma "-orada birşey çıkmaz, sistem habire halka yönelik hizmetler veriyor..." dediğimi hatırlıyorum...

Ama Libya'da da kan gövdeyi götürmeye başladı...

Sosyal hadiseler, haberleşme araçlarının da yaygınlaşmasıyla çok geniş toplumları benzin buharının alev alması gibi birden tutuşturabiliyor....

Geçmiş zamanlarda yaşanmış olması muhtemel böylesi olaylardan şimdikilerine misal olabilecek ders alınabilecek, kıyaslama yapılabilecek bilgiler bulmak da zor olabilir ....

Ama sosyologlar, kitle psikolojisi konusunda bilgileri olanlar bizlere göre olayları tahlilde daha avantajlılar ve yapmakta olduğumuz işin ürkekliği/esnekliği/kıvraklığı gereği doğrusu onların cevaplarını özellikle aramaktayım....

İki İran askerî gemisi (savaş gemisi de diyen var, silahsız gemi de diyen var) Süveyş Kanalı'ndan geçip Suriye limanlarına gitmek için Mısır yetkililerine müracaat etmişler... Eğer geçiş gerçekleşirse( galiba bu saatlerde gerçekleşmiş), Akdeniz'de ,açık denizde sivil Mavi Marmara gemisine silahlı müdahale eden İsrail yetkililerinin bu iki gemiye tepkileri ne olabilir..?

Dünyada yaşanan kriz ve sonrasındaki talep daralmasında ülkemiz şirketleri Ortadoğu'ya yapılan ek satışlar ve oralardan gelen yeni kaynaklarla kısmen takviye bulmuşlardı...

Fas'tan Bahreyn'e binlerce kilometrelik bir alanda 10'a yakın devlet ve yüzmilyonlarca kişiyi içine alan bu kaos ortamı uluslararası ticareti, huzuru , ülkemiz iş hayatını , dolayısıyla İMKB endeksini , tek tek borsaya kote şirketleri nasıl ve ne ölçüde etkileyebilir...?

Bunlara efradını cami, ağyarını mani (tam tamına) cevabı olanlar....

Buyrun bizleri aydınlatın...

Saygılarımla
                      AYI ( Sorularına her zeminde cevap arayan) (VOLVO ABİ..... Dubaide antenleri iyice açar ve bizi cahil bırakmazsın inşallah...) k26
                      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

Evet arkadaşlar ortalık süperken yazayım.Bu hafta herkes yükseliş bekliyor.Ben dahila

Ancak ben piyasalar iyiken yazayım tekrar.Dubai haftasına nihayet girmiş durumdayız. İndikatörüme göre çarşamba-cuma arası sert satış yememiz lazım. Yani öyle bir hale sokmalılar ki , yok buradan almam ortam çok riskli diye düşünmeliyiz.Yani son 6 dubai seyahatim öncesi böyle olmuştu.

Şimdi bu indikatörü Pala boşa çıkartmak istemez mi ? isteyebilir.

NOT: şahsen yükseliş bekliyorum bu hafta.Bakalım ben mi galip çıkacağım indikatörüm mü

Yarın sabahtan belki biraz ama öğleden sonra aranızda olmayacağım.yatırımlarınızı indikatörüme göre karar vermeyiniz.karışmam

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

günaydınnn
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• hakansahin
                            güççük geyik
                            • 11 Eylül 2009
                            • 562

günaydın..

hayırlı haftalar....
                            ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
                            ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• culex
                              Tecrübeli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 908

cümleten günaydınlar
                              .

Yorum

• VOLVO
                                indikatör
                                • 30 Nisan 2009