bu pozisyonları nakdi uzlaşmaya götürecekse bilemem ama satış yarın da devam edeceğe benziyor.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Garan'ın grafiğe bakınca dediğin oluşum görülüyor...Resmen pamuk ipliğine bağlı duruyor.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60'lıkta ters flama var ama çalışmadı bir türlü.
çalışırsa longlar için çok kötü.
78900 altında pozu kaparım.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
canın sağolsun, ben gördüğümü yazdım, flat olunca da yazdım, short açınca da.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNitekim 850 den kapandı..Bi kar yazamadık
bakalım bu shortlar için 78.200 cover noktam.
Yorum
-
Ama biz seni pala biliyordukFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSat pala, sat.
bileğine klavyene kuvvet

Yorum
-
ssssssssssssssVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAma biz seni pala biliyorduk

sat dediysek, sattık işte
Yorum
-
-
Bu dow resmen dünyayla dalga geçiyor...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlam aldılar vobu
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
iyice kıllanan adam oldun. kıllanmaktan işlem yapamaz oldunporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizimkisi göstere göstere nasıl yükselecek merak ediyorum...Sabahtan beri bindirdiler herkesi 78800lerden.
Yorum
-
Sorma yaaaa...79375 e satış koymuştum...Sonra 79300 e çektim.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyice kıllanan adam oldun. kıllanmaktan işlem yapamaz oldun

Sonra kendimi kıllandıra kıllandıra aldığım fiyattan yolladım
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum