warworn Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
selamun aleykum ağalar*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
reis yarın manu yu devireceğiz.dizleri titreyecek.*********************************************
Yorum
-
inş en koyu bjklıdan daha çok istiyorumhakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreis yarın manu yu devireceğiz.dizleri titreyecek.
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinş en koyu bjklıdan daha çok istiyorum
lütfen spor topiclerinde tartışın bu konuları... :081::081::081:NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
liütfen bu cevabı spor topicikine yazınızEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlütfen spor topiclerinde tartışın bu konuları... :081::081::081:
Yorum
-
Borsada seans süresi uzatıldı
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) ikinci seansın 30 dakika uzatılmasına karar verildi.
Borsa Başkanlığının Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, Hisse Senetleri Piyasası Müdürlüğünün 14 Eylül 2009 tarih ve 306 sayılı Genelgesi'nde düzenlenen, İMKB Yönetim Kurulunun 11 Eylül 2009 tarihli kararı doğrultusunda ikinci seansın 30 dakika uzatılmasına karar verildiği bildirildi.
Açıklamada, söz konusu karar uyarınca saat 14.00'te başlayan ikinci seansın, saat 17.00 yerine 17.30'da tamamlanacağı kaydedildi.
19 Ekim 2009 tarihinde yürürlüğe girecek bu düzenleme sonrasında Hisse Senetleri Piyasası seans saatleri şöyle olacak:
“1. Seans: 09:30 - 12:30, 2. Seans:14:00 - 17:30”NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbı kısmı G 5 te bi ksımı kim 500 isterde bi kısımı sütçü ramizde;)
vayyy onun sütü bozuk çıkmamışmıydı............

darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
dow ile dans yarım saat daha fazla devam edecek yaniEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsada seans süresi uzatıldı
İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) ikinci seansın 30 dakika uzatılmasına karar verildi.
Borsa Başkanlığının Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, Hisse Senetleri Piyasası Müdürlüğünün 14 Eylül 2009 tarih ve 306 sayılı Genelgesi'nde düzenlenen, İMKB Yönetim Kurulunun 11 Eylül 2009 tarihli kararı doğrultusunda ikinci seansın 30 dakika uzatılmasına karar verildiği bildirildi.
Açıklamada, söz konusu karar uyarınca saat 14.00'te başlayan ikinci seansın, saat 17.00 yerine 17.30'da tamamlanacağı kaydedildi.
19 Ekim 2009 tarihinde yürürlüğe girecek bu düzenleme sonrasında Hisse Senetleri Piyasası seans saatleri şöyle olacak:
“1. Seans: 09:30 - 12:30, 2. Seans:14:00 - 17:30”*********************************************
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow ile dans yarım saat daha fazla devam edecek yani
24 saat açık olsun bence....
cumartesi pazar geçmek bilmiyor zaten...
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
Yorum