Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
e daha burdasın???ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermarket işi vs kaçtım byeFerrari out;Mercedes in
Yorum
-
sen engin ağbine teşekkür et bir kere bakalım............M.Schumacher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterthanks,,gemici abi hürmet ederim,,ama halen senden mesaj bekliyorum,,bana özelden mesaj borçlusun....
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
-
Güneysuya neki........gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüneysu az kaldı...............
Yorum
-
Güneysuya neki......gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüneysu az kaldı...............
Yorum
-
-
olur mu...........biraz sıksın dişini.................güllü zilliyede bakarız az sonra..........balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüneysuya neki........itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
yapalım iyidir...............M.Schumacher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGemici Hocam yansıtma yapmayalım,,,
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Neyse iftar vakti ve hazırlığı,,, 3 gün sonra gelirsem iyidir...Herkes Allaha Emanet....Ferrari out;Mercedes in
Yorum
-
21.30............
güllü............!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
güllü varsa tel den haber verin hemen....yoksa plan değişikliği yapacağım .......ben kaçtım.......
Yorum
-
;)
;)Sen herşeyi yap serbest,,Ağaya beleş misali....):;)gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapalım iyidir...............
;)
;)
Ferrari out;Mercedes in
Yorum

Yorum