yok çok şükür serhat.........allah zarar görenlerin yardımcısı olsun inşallah(amin) ..........
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ben de onu soruyorum ...olduysa güllü yolu açılmıştır derim ben akşama...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkiime ne olmuşşşş.............
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
çakallllllll............seni gidi çakal seniii................ayıp ediyorsun ne demek.........2.40 üstüne güllü.............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de onu soruyorum ...olduysa güllü yolu açılmıştır derim ben akşama...
Yorum
-
ben akşama diyorum sen 240 a diyorsun ...boyuneri 140 bendesiniz...ama iki gün içinde dayanamıyorum perşembe aldım hemen vermem lazımbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakallllllll............seni gidi çakal seniii................ayıp ediyorsun ne demek.........2.40 üstüne güllü.............
Yorum
-
-
ama 240 diyorsun ...burak'çım..239 dan döner o danabalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula bende akşama dedim ne dedim.............
Yorum
-
-
-
-
kargo adresımı bılıyorsun...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterama 7 lerden satınca kaymakta koyduracağım baklavalarınızın üztüne..............
Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
Yorum