Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
çak al hocamla konuştum az önce...herkese teşekkür ediyor...salı gecesi(kadir gecesi)bizi bekliyormuş...gelenlere baklava ısmarlayacakmış...mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine...koşuyolu kalp hastanesi KARTAL...ayrıcana ameliyat Çarşamba gününe ertelenmiş...
Yarın gece gelecekler yazsın adını ....ben gidecem kimse gelmese bile ...
1. ŞENOL
Şenol çok çok selam söyle kankama. Rabbim acil şifalar versin annemize .
Ben yarın Kadir gecesinde bir odada yaradanımla baş başa kalmayı düşünüyorum.
çak al hocamla konuştum az önce...herkese teşekkür ediyor...salı gecesi(kadir gecesi)bizi bekliyormuş...gelenlere baklava ısmarlayacakmış...mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine...koşuyolu kalp hastanesi KARTAL...ayrıcana ameliyat Çarşamba gününe ertelenmiş...
Yarın gece gelecekler yazsın adını ....ben gidecem kimse gelmese bile ...
1. ŞENOL
Şenol hocam, çakal abiye selamlar, geçmiş olsun Allah acil şifalar versin... İletirsen sevinirim...
Sermayesinin 6 katı işlem görüyor ki bunu gerektirecek bir karlılığı da görülmüyor. Grafik dersen hemen her hisse gibi o da bir yükseliş trendinde. Bu da endeksin dönüşüyle hemen bozulabilir bir şey... Takas dersen, %50'si toplu görünüyor diyelim diğerleri ümmet-i Muhammet'te. (Gerçi takas anlaşılır değil)
Anca önemli bir beklenti bunu tutmayı, almayı gerektirebilir.
Nedir sana cazip gelen yönü?
diğer kağıtların hepsi neredeyse %300 gitti... bu bir. en dandik kağıtlar dahil..
alkim 200 milyondolar cirosu olan bir şirket..
aklanın yabancıya satış beklentisi var..
ayrıca bu sene gübre sektörüne girip ilk ihracatın yaptı.. lenoit gübre denen büyük oranı topraktan üretilen... hiç masrafsız bir gübre çeşiti..
Yorum