ntv sporda canlı ortega ve rivır plate maçını izliom
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DOW garanti 10.300 de.Bizim ki bayram tatiline takılacak gibi.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow şu 650 yi bir hacimli geçsin.. bak ortalıkta ayu namına bişey kalıyormu ?
Önce hüplet sonra gümlet.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Yazıp ta buraya bazılarının yüreklerine sıkıntı bastırma.:081::081:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterntv sporda canlı ortega ve rivır plate maçını izliomHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Yeni geldim Kartal'dan(BJK değil amaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇAKAL hoşgeldin dostum.
sessiz sedasız gelmişsin, insan bir haber salarç
Annen nasıl oldu?
dün gelmedin, hastaneye gittiğini duyduk...
).Anestezici yarına hazır ol teyze ,12 den sonra bişey yeme dedi.Bakalım hayırlısı.Dualarınıza talibiz.:040:
Yorum
-
Yiğenim baban nerede.Bu saatte seni yatırmadığına göre yine var bişey.yavuzc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kazandık...
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni geldim Kartal'dan(BJK değil ama
).Anestezici yarına hazır ol teyze ,12 den sonra bişey yeme dedi.Bakalım hayırlısı.Dualarınıza talibiz.:040:
En kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz...
Yorum
-
balkonda cigara içiyor belki deÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYiğenim baban nerede.Bu saatte seni yatırmadığına göre yine var bişey.

Yorum
-
Garibim.Eğer doğruysa yakışmadı hamsiye.Karadeniz uşağı kıçı buz tuta tuta balkonda cigara içmez.Kendi içeride içer çocukları balkona çıkarır.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbalkonda cigara içiyor belki de

Yorum
-
zaten normalde kendisi içeride çocuklar balkonda oturuyorlarmış, dolayısıyla şimdi balkonda olması muhtemeldir ve olağandırÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGaribim.Eğer doğruysa yakışmadı hamsiye.Karadeniz uşağı kıçı buz tuta tuta balkonda cigara içmez.Kendi içeride içer çocukları balkona çıkarır.

Yorum
-
Geçmiş olsun , hayırlı şifalar dilerim ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni geldim Kartal'dan(BJK değil ama
).Anestezici yarına hazır ol teyze ,12 den sonra bişey yeme dedi.Bakalım hayırlısı.Dualarınıza talibiz.:040:ZOR OYUNU BOZAR...
Yorum
-
Azrail yakalamış.
İngiliz,Fransız ve Lazı.
Demiş alacağım canınızı isteyin ne isterseniz,isteğinizi yerine getirip öyle alayım.
İngiliz demiş araba villa isterim demiş.
Azrail isteğini yerine getirmiş almış canını.
Fransız güzel hatun isterim demiş.
Azrail onun da arzusunu yerine getirmiş,almış canını.
Sen ne istiyon demiş laza.
Laz da caaaaaarrrrrrt diye salmış,aha o....dum, yakala, al canımı demiş.........Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
yok cigaraları balkonda içiyorum...
çocuklarımın ve eşimin sağlığını düşünerek...
kendim yavaş yavaş ölürken , onların geleceğini karartmayayım...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum