tekirdağ sel olmuş
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
anladım hakem sendin ...........ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağ ileri uç çizgi kenarı yan tarafı ileriye dönük kaleciye yakın .;)itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
neeeeeee...............ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaim abi hala 0 vermicenmiitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
rüyamda gördüm.ilk teşekkürünüe bana vermişti.sonradan da keşke daha önceden verseydim keşke demiştiENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaim abi hala 0 vermicenmi*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
ancak rüyanda..............hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrüyamda gördüm.ilk teşekkürünüe bana vermişti.sonradan da keşke daha önceden verseydim keşke demiştiitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
canın sağolsun.ilk eksiyi ben alayım o zaman.gelecek kötülük senden gelsingemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür isteyene bundan sonra - puan verilecektir.............
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
rica ederim ben teşekkür ederimgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür isteyene bundan sonra - puan verilecektir.............
Yorum
-
bir şey değil...........KHANJAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrica ederim ben teşekkür ederim
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
engİn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercayy
şeftalı molası...
:d:d:d:dNARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
Yorum