gemici Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
çıktım ben..........
değişiklik olursa alo deyin............!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
adam başı kaç kilo düşer...............ona göre hazırlıklı geleyim...........senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteral çak al'ın anası ameliyat olacaktı ...bu gün ..çarşamba gününe kaldı ...yarın gece de hastane de olacakmış...yarın gece ben ziyarete gidecem...gelen paklava ısmarlayacağım dedi...kimse gelmese ben tek gidecem ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Güllüoğlu sana feda olsun.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam başı kaç kilo düşer...............ona göre hazırlıklı geleyim...........
k17k17k10k10Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
a.selam kanka evdemisin ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.aleyküm canlar.
kanka bak adam başı kaç kilo diyor ..oldu olacak nereden alınacağını da söyleseydin ...saim baba ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam başı kaç kilo düşer...............ona göre hazırlıklı geleyim...........al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
kaleci değil...formulacıÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇAKAL, ENGİN, gemici, guneysu, hakansahin, M.Schumacher, senol
Ooooooooooooooo.Kalecilerin hası gelmiş.Hoşgelmiş.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüllüoğlu sana feda olsun.
k17k17k10k10
doktor da bugün 240 dedi ben olmaz dedim sanırım bu gece de doktordanız ...beda fa yaşıyos...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Ancak düştük.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.selam kanka evdemisin ...
Baba ne derse o.k26senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kanka bak adam başı kaç kilo diyor ..oldu olacak nereden alınacağını da söyleseydin ...saim baba ...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
abartma.........zaten kebap işi var.............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüllüoğlu sana feda olsun.
k17k17k10k10itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Zorlu'dandır.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoktor da bugün 240 dedi ben olmaz dedim sanırım bu gece de doktordanız ...beda fa yaşıyos...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
5 olsun ANZ'yi de al gel.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabartma.........zaten kebap işi var.............
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
tedarikli gelmek için sorduk...........poşet torba yardımcı eleman.....taşıma için.............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.selam kanka evdemisin ...
kanka bak adam başı kaç kilo diyor ..oldu olacak nereden alınacağını da söyleseydin ...saim baba ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum