Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Benim duayı akşama bırakmayın şimdiden başlayın etmeye.:040::040: Valide ameliyata gireli 10 dakika olmuş doktor,şimdi ben de hastaneye doğru yola çıkıyorum. Tüm dostlardan dua bekliyorum.
Şimdiden kandilinizi kutlarım.
allah şifa versin inşallah abim benim..........ameliyat bitince alo demeyi unutma.............harika bir günde ameliyat oluyor annemiz hocam...........
Benim duayı akşama bırakmayın şimdiden başlayın etmeye.:040::040: Valide ameliyata gireli 10 dakika olmuş doktor,şimdi ben de hastaneye doğru yola çıkıyorum. Tüm dostlardan dua bekliyorum.
Çakal abi Allah yardımcısı olsun , Allah ın izniyle en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
öğlenden sonra girecek çakal abinin annesi ameliyata.......şimdi endoskopiye girmiş..........
Derdi veren Rabbim şifasınıda verir inşallah. Her şeyin hayırlısı olsun. Yanında olduğumuzu bil kankam, yapabileceğimiz maddi manevi ne varsa güzel insan güzel dostum biz hep yanındayız... Allah yar ve yardımcınız olsun.
Yorum