Para girişi var endekste. Bu durum söz konusuyken çok fazla kötü düşünmemek gerek ama yinede bir aya kalmaz endeksin 28.000 civarını göreceğini (Hatta 27.XXX) tahmin ediyorum. oradan endeks %10-15 tepki verir sonra ver elini 25.000 Belki daha aşağı süreç işlesin bir ondan sonra bakalım.
Sistematik Borsa -2-
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
iki grafik şuanda üstteki çizgi geçilirse endekste 39.000'e yolculuk başlar. Geçileceğini sanmıyorum (İMF ÇOK ÖNEMLİ).
1- Geçilmeyeceğini varsayarak ve yeni desteğini kabul ettiğim yere gelinceye kadar hisse almıyorum.
2- Eğer o direnç geçilirse o zaman senet alma yoluna giderim.
ben geçilmeyeceğini varsayıyorum. ve üstünde yazdığım yeni destek çizgisi diye oraya gelinceye kadar senet almamayı düşünüyorum. Oraya değdiği an senet alacağım. oraya değdiğinde endeks üstteki çizgiye değip geri gelecek. Destek çizgisi tahmin ettiğim çizgiye ikinci değişince %50 hisseye girer ve direncin geçilmesini bekelirm. Geçilip geçilmediğine görede bir karara varırız elbet.
HERKESE BOL KAZANÇLAR ve İYİ GECELER.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Başlangıç Tarihi: 23 Nisan Perşembe 2009
Endeks: 28.956
Cebimizde 400 Birim para var. Amaç aylık %4, Yıllıkta hedef % 75... Bundan sonraki 23 Nisan'da 700 birim paramız olmalı. Şayet iki aylıkta şaşma olursa amacımızın altında kalırsak yorum yasak bana...
Cepteki Birim para 332
tacyo 75 birim para ile alındı. 1,04 maliyetten.
toplam birim paramız 407
en son durum bu idi. 50 birim para ile yarın tcell düşük fiyata gelirse alıcı konumuna girerim. 7,80-7,90 gibi alabilirsem iyi olur.
alım şartlarım;
1- Dow futurenin düzgün olmasına göre sabah 8 de alım tuşuna basarım. Eğre dow future uygun olursa bir fiyat değerlendirmesi yaparım.
Buraya yazamayabilirim (Yarın saat 8 den sonra internete giremeyeceğim için) ama yukarıdaki yazdığım aralıklardan alacağım.
alım gerçekleşirse 8,15-8,20 satış hedefim tabi senetle ilgili yeni beklentiler oluşmazsa.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
KARDEMİR'in bilançosu iyi gelmedi aman dikkat et ereğliye. Ancak kriz göstergelerle tamamen bitsin kardemir de ereğlide eski seviyelerine en kısa zamanda gelirler.
kardemir 20.000.000 küsür zarar açıkladı.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
enka ile ilgili enka 5,15 iken jp morgan bu senetten bir cacık olmaz demişti. oluyormuş demek ki.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
ANKARALI ford için bir haber mi geldi o kadar düştü bugün. Kimler satmış kimler almış. Bence 6,55'i aşağı kırmazsa ve kötü bir haber yoksa piyasada gider. Kırarsa iyi olmaz ama.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
bir mesajımda hisse almıyorum demişim ama endekse bağlı olmayan hisseleri alırım. Tacyo ve tcell buna örnektir.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
TCELL endekste ağırlığı en fazla olan hisse değil mi? Endekse bağlı olmayan derken ne demek istediniz?YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir mesajımda hisse almıyorum demişim ama endekse bağlı olmayan hisseleri alırım. Tacyo ve tcell buna örnektir.Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!
Yorum
-
Yok ya sadece gunluk ıcın aksama bu mallarla eve gıtmeyecem o yuzden bılanco falan o kadar onemlı degıl Froto haber goremedım ama bu gun hızlarını alamadılar gıbı herhalde yarın acılısta da devam edecek ucuzdan yakalarsam alttan 2 kademeye stoploss koymak sartıyla denemeyı dusunuyorum
Yorum
-
üretimlerini bayağı artırmış fort oto bir önceki aya göre yaklaşık olarak %30 daha fazla araç üretmiş.
7 lira hedef fiyat biçmişler ama ne zaman tam tutturdular ki.
eti yatırım senet fiyatı 5,50 iken listeden çıkarmış... ondan sonra senet inat etmiş. Sen misin beni adam yerine koymayıp listeden çıkaran demiş. artmış.
Neyse herkese iyi geceler. Endeks ve senetler hakkında düşünceleri olan varsa yazarsa iyi olur, hep beraber faydalanırız.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
tcell son zamanlarda bu özelliğini kaybetti. belirli aralarda gidip geliyor. Patlarsa fena patlayacak ama patlayıncaya kadar küçük garanti karlarla al-sat yapmak mantıklı olur.VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTCELL endekste ağırlığı en fazla olan hisse değil mi? Endekse bağlı olmayan derken ne demek istediniz?
endeks 20.800 deyken neredeyse halen daha orda sayılır.
endeks 34.700 lere kadar çıktı ama tcell kıpırdamadı bile. Bilançosuda iyi ama bu çıkışa tepkisiz kaldı.
Abd borsasında fiyatı düşerken. dow'da düşecektir. dow düşerken bizde düşeceğiz ama dolar arttığı için paçayı kurtarabiliriz.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
güzel taktik. Bu zamanlarda yapılması en çok gereken şey bu. Hatta riske girmeden oturup beklemek daha iyi. iki kuruş kazanayım derken 5 kuruş kaybetmekte var.ANKARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok ya sadece gunluk ıcın aksama bu mallarla eve gıtmeyecem o yuzden bılanco falan o kadar onemlı degıl Froto haber goremedım ama bu gun hızlarını alamadılar gıbı herhalde yarın acılısta da devam edecek ucuzdan yakalarsam alttan 2 kademeye stoploss koymak sartıyla denemeyı dusunuyorum
Bugün ford da para çıkışı olmuş sanırım. ona rağmen iyi artmış.
THYAO ciddi ciddi gidecek galiba 10,30 lara bu sırada.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
bu mesaj biraz üstte dursun.yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2008 krizi......
[ımg]http://img9.imageshack.us/img9/4829/2008krizi.jpg[/ımg]
[ımg]http://img9.imageshack.us/img9/2008krizi.jpg/1/w759.png[/ımg]
2001 krizi
[ımg]http://img9.imageshack.us/img9/2267/2001krizi.jpg[/ımg]
[ımg]http://img9.imageshack.us/img9/2001krizi.jpg/1/w880.png[/ımg]
bu iki grafiği ben türkçe diyorum sayım grafiiğide doğrular.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum

Yorum