Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
anladım mecaz haklısın;);) bu arada açtığın görünmeyen sözcükler(topiğin başlığını yanlış yazmış olabilirim kusura bakma az uykuyla duruyorum yazmaktan) topiğine ne oldu benmi göremiyorum
anladım mecaz haklısın;);) bu arada açtığın görünmeyen sözcükler(topiğin başlığını yanlış yazmış olabilirim kusura bakma az uykuyla duruyorum yazmaktan) topiğine ne oldu benmi göremiyorum
Duruyor Setarin yerinde, Başka başlıklarda yeni msj olunca görünmüyor.
Yaşam / Hayatın İçinden tıklarsan orda duruyor.
gittiğim yeri paylaşıcam en yakın zamanda herkesle belki birileri bizim gibi tercih eder. paylaştıkça sevgi çoğalır ve palaşımlar güzeldir.
Hayata bağlar insanı, enejisini yükseltir, yeni ve güzel işler yapmasını sağlar. Yaşamın temel besinlerinden biri. Zaten o kadar kısa ki insan ömrü, tatsız şeylerle heba edilemeyecek kadar.
Bizler adımla yürüyoruz, karga uçuyor. Biz 80 yıl yaşıyoruz ( o da şanslıysak ve üçte ikisi acz ile) Karga 100 yıl yaşıyor.
Hiç bir an ziyan edilmemeli.
Hayata bağlar insanı, enejisini yükseltir, yeni ve güzel işler yapmasını sağlar. Yaşamın temel besinlerinden biri. Zaten o kadar kısa ki insan ömrü, tatsız şeylerle heba edilemeyecek kadar.
Bizler adımla yürüyoruz, karga uçuyor. Biz 80 yıl yaşıyoruz ( o da şanslıysak ve üçte ikisi acz ile) Karga 100 yıl yaşıyor.
Hiç bir an ziyan edilmemeli.
...........
an denilen zaman dilimi bir saliselik dilim. ama o bile bir kelimeyle, bir bakışla ve hatta bir cümleyle bile mahvedilebiliyor. cayy
Roger ağır şartlar altında çalışan bir işçidir. Boş zamanlarını hep bowling ve voleybol oynayarak geçirmektedir. Karısı bu duruma üzülür ve bir hafta sonu, sürpriz olsun diye, onu striptiz kulübune götürmeye karar verir. O akşam beraberce kulübun kapısına gelirler.
Kapıdaki koruma görevlisi,
" Hey Roger.. seni görmek ne güzel!" der. -
"Daha önce buraya gelmiş miydin Roger..?"
- "Hayır hayır o adamı bowlingten tanıyorum."
İçeri girerler ve bir masaya otururlar, garson gelir:
- "İyi akşamlar Roger. Her zamanki gibi Cin tonik di mi?"
- "Roger bana bak sen buraya daha önce geldin değil mi?" Hafif hafif öfkelenmeye başlayan karısını sakinleştirmek zordur.. -
"Ne alakası var. Voleyboldan tanırım onu, bir iki tek içmişliğimiz var ordan yani."
Karısı pek tatmin olmamıştır ama neyse. Derken stiriptizci kızlardan biri masaya gelir:
- "Selam Roger. Yine özel masa şovundan mı istersin?"
Roger boğazına kadar batmıştır... Karısı hışımla yerinden kalkar ve kulübu terk eder. Roger peşinden koşar. Kadın bir taksiye biner ancak taksi kalkamadan Roger da biner. Kadın öfkeden patlayacakmış gibidir.. ve korkunç sinirlidir..
Şoför: - "Bu geceki çok suratsızmış Roger.."
an denilen zaman dilimi bir saliselik dilim. ama o bile bir kelimeyle, bir bakışla ve hatta bir cümleyle bile mahvedilebiliyor. cayy
10 üzeri -42 saniye olarak alınabilir teknik manada..
cesur yeni dünyada kazık,zorlayan bir eser..mülksüzler mutlak galip..
rogerda biraz aptalmış..
baskın basanındır..:037:
10 üzeri -42 saniye olarak alınabilir teknik manada..
cesur yeni dünyada kazık,zorlayan bir eser..mülksüzler mutlak galip..
rogerda biraz aptalmış..
baskın basanındır..:037:
Setarin de sizi cevaplayacaktır mutlaka.
Mülksüzler de biraz havada, eksik noktaları var.
Yaşlanınca her yenilikçi biraz, gelenekçi oluyor. ne yazık ki hırs hep galip.
Roger de her koca kadar aptal =)
Yorum