Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn.Teo offline kullanınca pariteleri nasıl takip edebilirim?aynı zamanda parite işlemide yapıyorum,vob un yanında.:(teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinternetı kesmeye gerek yok, tools , optıons, server bolumunde, logın olurken, baska bır password yazın, ve program ınternetle baglantısını kessın, sız de offlıne kullanırsınız bu sekılde
Yorum
-
ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.Teo offline kullanınca pariteleri nasıl takip edebilirim?aynı zamanda parite işlemide yapıyorum,vob un yanında.:(
baska bır laptopa kurun , yenı bır laptop alın, yok alamam dersenız programı baska dızıne kurun ıkıncı kez, onu calıstırı, dıgerı ıle de offlıne kullanırsınız...
Program musade edıyormu onu bılmıyorum denemenız lazım 2 kere kuruluma baska dızıne...
Bılemıyorum bu kadar cozum bende artık...
Yorum
-
Sol ust kosede dosya menusunden > cevrim dısı aç ı severek istedigimiz pariteyi offline modda acabiliyoruz bu sekilde cozum olabilir sanırım bu sekilde olunca diger paritelerimiz online devam ediyor offline olarak actıgımız kendini guncellemiyorBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
sn.oguzt çevrim dışı açtım bir grafiği,kopyaladım ama yine de içine birşekilde parite değerini koydu.:(oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSol ust kosede dosya menusunden > cevrim dısı aç ı severek istedigimiz pariteyi offline modda acabiliyoruz bu sekilde cozum olabilir sanırım bu sekilde olunca diger paritelerimiz online devam ediyor offline olarak actıgımız kendini guncellemiyor
Yorum
-
Artık kesınlıkle fıyata bakmıyorum, onumde sadece bu var, grafık yok, destek ler dırencler bellı, fıyatın ne oldu bellı, fıyat grafıklerı benı yanlıs dusunceye ıtıyor sureklı,UsdJpy den grafıgı gorseydım alamazdım
95.53 alt destek yazdıgı ıcın aldım...Kırmızı barları gorunce ınsan psıkolojık olarak dusunemıyor.
Sydney ıle son durum
Yorum
-
atın ölümü arpadan, traderın margini usdjpy denteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDJPY dırencını kırdı yarına trend yapması muhtemeldır.
96,70 üstü close olmadan yükselmez bu pariteThere are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
ustad su verdigin alim satim sayilarinda usd jpy ye kac gundur cdikkat ediyor hep AL diyor ama oyle olmuyor fakat senin eski periodun olan 30 dk da (bende artik oraya ciktim sayende) ayna gibi iki trend var son 12 saatte. korkunc para kazandiran. bilmiyorum nasil yorumlarsin.ben artik period olayini astim her peridodda kazanc olur periodun iyisi kotusu olmaz ama cok az kazandiranin olur. mesela haftalik OIL e bakin agustosta sat vermis bir daha al vermmemis varil basina 100 dolar paralari koyacak yer bulamazdik gibi.buyuk deniz buyuk deniz buyuk balik kucuk deniz kucuk balik. tabi kismetimiz ve oltayi tutus stilimiz de onemli.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratın ölümü arpadan, traderın margini usdjpy den
96,70 üstü close olmadan yükselmez bu parite
yakaladım bu sefer 80 pıps uzun cubukları, buraya artık al/sat yorumu yazmıyacagım, cunku sureklı degısıyor, ben stoplayıp donerım baskası donemez, yanlıs yaptıgımı anladım,
Pozısyon yok artık...
Yorum
-
bir suredir gungor dostum gorunmuyor umarim iyidir.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum

Yorum