ne yazdı gene.. kaçırdım yav..haha
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn Gica,gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermetastockla ilgili yardımınıza ihtiyacım var " hareketli ortalamalarda "mov" horizontal shift değerini nasıl formülize edebilirm" yardım edebilirseniz çok fayadalı olacak, zamanınız olursa tabi...
Sizin icin ne kadar acil oldugunu bilmiyorum ama bu satirlari Borsa okulu kisminda dile getirmis olursaniz en gec yarina kadar cevap alacaginizi umuyorum...
Yorum
-
horizontal shift değerini biraz daha açabilirsengica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermetastockla ilgili yardımınıza ihtiyacım var " hareketli ortalamalarda "mov" horizontal shift değerini nasıl formülize edebilirm" yardım edebilirseniz çok fayadalı olacak, zamanınız olursa tabi...
kafamda bir şey var onu yazayım..
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Gica,
Sizin icin ne kadar acil oldugunu bilmiyorum ama bu satirlari Borsa okulu kisminda dile getirmis olursaniz en gec yarina kadar cevap alacaginizi umuyorum...
sn. mavilim rahatsızlık verdiğimi umuyorum sn edy belirttiği yere yazıyorum, ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum..."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
36227 saat 15,15mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterperyot değişiminde yani 15.15 de 36.153 altında
olmazsak; barlarda bir bayrak formasyonu görüntüsü oluşacak..
36.153 altına sarkarsak senaryo çöpe gider..
Yorum
-
Yorum
-
burada kağıt sorulmaz.tşk tepki içindir .bilginizehandank Nickli Üyeden Alıntıselam
yarın için kagıdınız var mı ben daha çok yeniyim de :
teşekkür ederim
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Mavilim hocam bugün hiç göremedik sizi sonra bir baktık burada imişsiniz. 2.31 -32 Arçelik almıştınız. Geriye doğru baktım ama göremedim. Herhangi bir yorum yapmamışsınız ya da ben göremedim. Bugün 2.45 i gördü biraz geri çekildi. Yorumlarınız nedir acaba? Yada mavilim üstadın yorumunu gören varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler..
Yorum
-
arkadaşım bu soruları arçelik için özel topik var oralara yazacaksınız yukarda kırmızı yazıyı görüyorsun sanırım.. üzmeyin hocamızı..gursoyser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMavilim hocam bugün hiç göremedik sizi sonra bir baktık burada imişsiniz. 2.31 -32 Arçelik almıştınız. Geriye doğru baktım ama göremedim. Herhangi bir yorum yapmamışsınız ya da ben göremedim. Bugün 2.45 i gördü biraz geri çekildi. Yorumlarınız nedir acaba? Yada mavilim üstadın yorumunu gören varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler..
Yorum
-
Ok hocam en azından sattığınızı anladım teşekkürlermavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryüzde yüz nakitteyim
Yorum

Yorum