Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mayrares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad bu bilginiz prof lara taş çıkartır yemişim ben o yorumcuları
Maşallah diyelim...
Yorum
-
41 kere maaşallah. Allah razı olsun...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaşallah diyelim...
Yorum
-
avrupaya bak bir de bize bak dax -1.38% aşağıda biz 1.4% yukardayız ne iş yav neyse bölesi daha iyi benim için
mavilim hocam bu arada dün yazdığınız listedekilerden anelt 1.54 dirençi vardı galiba kırdı ve gidiyo sabah 1.50 ydi'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Tedirgin olmamak elde degil..mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteravrupaya bak bir de bize bak dax -1.38% aşağıda biz 1.4% yukardayız ne iş yav neyse bölesi daha iyi benim için
mavilim hocam bu arada dün yazdığınız listedekilerden anelt 1.54 dirençi vardı galiba kırdı ve gidiyo sabah 1.50 ydi
Özellikle Sn Mavilimin son yorumundan sonra...
Yorum
-
Evet arkadaşlar hafta sonunda yazdığım senaryo
aynen oluştu önce geri geldik ve 36.214 üzereinde bir tepe görüldü şimdilik
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu-100; haftalık grafik..
dg2-lp görüntüsüne dikkatle bakınız..
tam tepede, mavi pembeyi aşağı kesmiş ve gerileme olmuştur.
fakat pembenin çekim gücü daha fazla olduğundan
ne kadar gerilemiş olsa da gerilemenin başladığı görülen
en yüksek 35.720 daha sonraki hafta 36.214 ü test etmiştir.
son durumda;sarı kalın turuncuyu aşağı kesmektedir.
maksimal 33.695 e kadar bir gerileme muhtemel görünse
bile; kalın turuncunun çekim gücü; yeni zirve arayışına zorlayacaktır.
ve bu zirve 36.214 üzerinde oluşacak...

Yorum
-
umarım iyi şeyler olur.sizin bir öngörünüz var mı?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeva´dada birseyler olacak bugün ama hadi hayirlisi....
Yorum
-
sayın edy ,olumlumu, olumsuzmu?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeva´dada birseyler olacak bugün ama hadi hayirlisi....
Yorum
-
Yalniz Para cikisi cok fazla gibi bir görüntü var.... Ki, o da benim uzmanlik alanimin cok cok disinda...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla bilmem... Bu seviyelerden dahi kapatsa yarinlar icin umudu devam ettirir diye düsünüyorum ben....
Yorum
-
metastockla ilgili yardımınıza ihtiyacım var " hareketli ortalamalarda "mov" horizontal shift değerini nasıl formülize edebilirm" yardım edebilirseniz çok fayadalı olacak, zamanınız olursa tabi..."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum

Yorum