üstad değerli yorumlarınıza çok teşekkür ,bu gerçek bir alın teri ,bu mübarek gecede size sağlık ve mutluluk diliyorum
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tüm çalışmalarımı sizi baz alarak harekete başlamış birisi olarak daha açık göndermek isterdim ama size ait bazı kriterlerin ortalıkta deşifre olmasını istemediğim için the explorere yazmak istediğim formülün grafiğini atamıyorum sn mavilim :( ikinci mesajımda grafiğin linkini ekledim"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
anladığım kadarıyla;gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm çalışmalarımı sizi baz alarak harekete başlamış birisi olarak daha açık göndermek isterdim ama size ait bazı kriterlerin ortalıkta deşifre olmasını istemediğim için the explorere yazmak istediğim formülün grafiğini atamıyorum sn mavilim :( ikinci mesajımda grafiğin linkini ekledim
sorunuza en yakın cevabı bu formül vermesi lazım...
a1:=Mov(C,5,e);
a2:=Mov(Ref(a1,-3),5,e);
a1;a2
Yorum
-
sn mavilim ufkumu genişlettiniz, aradığım formül "Ref(a1,-4)" üzerinde çalışacam, keşke sizden daha fazla faydalanma şansımız olsaydı eğitim anlamında diyorum tabi, yoksa burda insanlara olan yardımınızın hiçbir tarifi olamaz, bu ufak paylaşım bile bana onur verdi çok teşekkür ederim. potin kavramını gördükten sonra çalışmaya başladığım ms'de en sağlam ve saat gibi işleyen referans kaynağım oldunuz.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranladığım kadarıyla;
sorunuza en yakın cevabı bu formül vermesi lazım...
a1:=Mov(C,5,e);
a2:=Mov(Ref(a1,-3),5,e);
a1;a2"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
aynen öyle hocam, ama gözlem yapacam şimdi istediğim kesişmenin daha önce tespitine yarayacak gibi duruyor örnekleme yapıyorummavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukardaki formulde 25 günlük simple de
bire bir uyuyor horitzontal shift..
5 günlük de küçük sapma gözlemledim.."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Yorum