Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
Yorum
-
sn mavilim, sizi kendimce uzun bi süredir takip eden birisi olarak sorumun cevabını verecek ender kişilerden olduğunuzu düşündüğüm ve karşılıksız insanlara yardım etmekten haz alan birisi olduğunuzu düşündüğüm için soruyorum ve metastockla ilgili yardımınıza ihtiyacım var " hareketli ortalamalarda "mov" horizontal shift değerini nasıl formülize edebilirm" , daha net olması adına ms de parametreleri "time periods =5" , "horizontal shift=5" , "method=exponential" , " price field =close" olan bi ho nun formül edilmiş şeklini arıyorum , mov(c,5,e) burda horizontal shift=5 nasıl ilave edebilirim yada farklı bir yönemmi vardır?"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
eğer soruyu doğru anladıysam;gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim, sizi kendimce uzun bi süredir takip eden birisi olarak sorumun cevabını verecek ender kişilerden olduğunuzu düşündüğüm ve karşılıksız insanlara yardım etmekten haz alan birisi olduğunuzu düşündüğüm için soruyorum ve metastockla ilgili yardımınıza ihtiyacım var " hareketli ortalamalarda "mov" horizontal shift değerini nasıl formülize edebilirm" , daha net olması adına ms de parametreleri "time periods =5" , "horizontal shift=5" , "method=exponential" , " price field =close" olan bi ho nun formül edilmiş şeklini arıyorum , mov(c,5,e) burda horizontal shift=5 nasıl ilave edebilirim yada farklı bir yönemmi vardır?
LastValue(Mov(C,5,E))
şeklinde yazarsanız; size 5 günlük üssel ho nun son değerine
yatay çizgi atacaktır.
Ama yanlış anladı isem, bu horizontal shifti biraz açmanız gerek..
Yorum
-
resimi atamadım sanırım...gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok klas ve naziksiniz sn mavilim, ilgileneceğinizi biliyordum çok teşekkür ederim grafik olarak sorsam daha iyi olacak sanırım
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum

Yorum