arçelikte teş tuş 843 bin adet
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dün dikkatinizi çekmiş midir bilmiyorum ama, UNICREDIT 3,02 kademesine kadar tek tuş çizerken her kademede 25000 er lot vardı ve GARANTI'nin satışlarını çizmişti. Satış kademelerinin doluluğu ürkütücü bir durum değildir. Allah alış kademelerinin anormal şekilde dolduğunu göstermesin..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriste simdi kötü oldu.....
Kandiliniz mübarek olsun bu arada.fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün dikkatinizi çekmiş midir bilmiyorum ama, UNICREDIT 3,02 kademesine kadar tek tuş çizerken her kademede 25000 er lot vardı ve GARANTI'nin satışlarını çizmişti. Satış kademelerinin doluluğu ürkütücü bir durum değildir. Allah alış kademelerinin anormal şekilde dolduğunu göstermesin..
Kandiliniz mübarek olsun bu arada.
sanki artık bununda tersine oynuyorlar gibi.. satış kademesi korkutmamaya başlayınca bu sefer onlarda oyunu terse cevirdi sanırım."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Derinligi takibimde degildi... Fakat ani hareketten sonra acip uzun uzun incelemistim..TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün dikkatinizi çekmiş midir bilmiyorum ama, UNICREDIT 3,02 kademesine kadar tek tuş çizerken her kademede 25000 er lot vardı ve GARANTI'nin satışlarını çizmişti. Satış kademelerinin doluluğu ürkütücü bir durum değildir. Allah alış kademelerinin anormal şekilde dolduğunu göstermesin..
Kandiliniz mübarek olsun bu arada.
Dolayisiyla Unicredit´in maliyeti su anki durumdan daha yüksek olsa gerek...
Dilerim tursusunu kurar....
Yorum
-
Aynen hocam...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanki artık bununda tersine oynuyorlar gibi.. satış kademesi korkutmamaya başlayınca bu sefer onlarda oyunu terse cevirdi sanırım.
Aylarca o taktik sayesinde bir cok senette güzel para kaldirmistim... Ama dalgayi caktilar sanki...
Simdilerde kafa bulandiriyorlar...
Bizde gözümüzü acmaya calisiyoruz iste....
Yorum
-
Bu hep böyleydi. Alış kademesinin abartılı şekilde şişmesi mutlak satış getirir. Satış kademesinde anormal sayılabilecek miktar sürekli çizilmiştir. İstisnalar mutlak olacaktır ama kaideyi bozamaz. ALARK'da 3,00 seviyesi dikkatimi çekiyor.teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanki artık bununda tersine oynuyorlar gibi.. satış kademesi korkutmamaya başlayınca bu sefer onlarda oyunu terse cevirdi sanırım.fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
herhalde arçelik asıl hareketine başlarken bende ABV kaidesince yollarımı ayırdım genelde arkasından bakmak daha hoşuma gidiyor herhalde
hiselerde alımı tutturuyorumda satım olayında daha çook çalışmam lazım sanırım
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
Yorum