Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Erkekler dikkat! Bu ürün sperm düşmanıYapılan bir araştırma, kozmetik ürünlerinin erkeklerde sperm kalitesini önemli ölçüde düşürdüğünü gösterdi.Yüzlerce erkeğin denek olarak kullanıldığı araştırmaya göre, parfüm, losyon, krem veya deodorant kullananların sperm kalitesi kullanmayanlara kıyasla 5 kat daha düşük çıktı...
s.a.
ağanın adamı bu feşın tv var ya içimi gıcıkladı biraz aldım attım kenara , bakalım gıcıklanmamnın sebebi çıkacak paradanmıymış yoksa sahi bişey varmıymış, bilmiş mi almış mı görelim dedim
Yok öyle 3 köfte 25.Vergini ver geç.Sonra ne koyarsan koy.
agaya koyması daha güzel oluyor:081:
Yorum