geyik muhabbeti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    Bağımlı
    • 09 Haziran 2007
    • 941

geyik muhabbeti

Gel senle muhabbet edelim.
    Ne muhabbeti?
    Geyik muhabbeti.
    Ne geyiği?
    Ren geyiği.
    Ne reni?
    El freni.
    Ne eli?
    Hanımeli.
    Ne hanımı.
    Ev hanımı.
    Ne evi?
    Dağevi.
    Ne dağı?
    Ağrıdağı.
    Ne ağrısı?
    Baş ağrısı.
    Ne başı?
    Kuşbaşı.
    Ne kuşu?
    Muhabbet kuşu.
    Ya biz yarım saattir ne yapıyoruz?
    Geyik muhabbeti.
    Ben ben değilim,Sen olmayınca
    Sen sen değilsin,Ben olmayınca
  • Dragon
    Bağımlı
    • 09 Haziran 2007
    • 941

Erkekler Melektir
    Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın
    dallarını keserken baltasını suya düsürür.

"Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve

"Ne diye bağırıyorsun?" der.

Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.

peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. ormancı"hayır" diye cevaplar.

Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.

"Baltan bu muydu? "ormancı yine
    "hayır" diye cevaplar.

peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.

"baltan bu muydu?" ormancı "evet" der.

Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser.

Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar.

"ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der.

Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner.

"Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı "evet" der.

Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der.

Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur.

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir.

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )
    ..

Yorum

• Dragon
      Bağımlı
      • 09 Haziran 2007
      • 941

Karizmayı Dağıtanlar
      .
      Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu.. Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler. Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. İşte o an benim bittiğim andı.

Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum. Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıçradı. Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı. 'Ögrenci misin?' 'Evet.' 'Hangi üniversite?' 'Uludağ.' 'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?' 'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andı.

Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım. Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya soktum! Gören oldu mu diye kafam? çevirince de müdürümle göz göze geldim. Sırıtıyordu. İşte o an benim bittiğim andı.

Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde "Isınan maddeler genleşir" konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtinca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor.' Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç' deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim bittiğim andı.

Yorum

• EDY
        Yasaklı
        • 15 Aralık 2008
        • 1381

Hepside güzeldi... Sabah sabah ilac gibi geldi... Tesekkür ettik..

Yorum

• güneşş
          Tecrübeli
          • 08 Ocak 2008
          • 742

bencede sn.dragon kendinizi özletmeyin

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Karizmayı Dağıtanlar
            .
            .

Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim bittiğim andı.
            Bak bu süper.... Teşekkürler..
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ÇAKAL
              Ağa'nın Adamı
              • 27 Haziran 2007
              • 2545

Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir.

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )
              ..
              Kural 2:
              Bir erkek karısının her dediğine ''he ''demeye başladıysa ,zamparalığa başlamıştır.
              Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
              Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• EDY
                Yasaklı
                • 15 Aralık 2008
                • 1381

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kural 2:
                Bir erkek karısının her dediğine ''he ''demeye başladıysa ,zamparalığa başlamıştır.
                Yani acik vermemek icin her dedigine "olmaaaz" diyecegiz... Tamam

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Elimizden gelmeyen bir sanat.. bişey diyemiyecem..

Yorum

• ÇAKAL
                    Ağa'nın Adamı
                    • 27 Haziran 2007
                    • 2545

Hepten de posta koyma,bu sefer de demesişn ''başkasına mı yediriyosun paraları''diye.
                    Kural3:
                    Kredi kartı ile alışveriş yapma.
                    Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                    Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

Bu arada bu topikte fena olmadı hani... Teşekkürler Dragon abim...

Yorum

• Yeşil Zeytin
                        Tecrübeli
                        • 11 Mart 2007
                        • 527

Eşlerinizle iletişime geçicem

Yorum

• Dragon
                          Bağımlı
                          • 09 Haziran 2007
                          • 941

Hepside güzeldi... Sabah sabah ilac gibi geldi... Tesekkür ettik..
                          Güne neşeyle başlamak Pencereyi aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin, Çek kızarmış ekmek kokusunu içine, Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile, Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa, Gece evinde, dostların olsun, hayat bu, daha ne olsun?

Ama en önce ve illaki sağlık olsun!

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bencede sn.dragon kendinizi özletmeyin
                          Teşekkür ederim,özletmemeye gayret ederim.

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kural 2:
                          Bak bunu bilmiyordum,tecrübe konuşuyor desenize

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu arada bu topikte fena olmadı hani... Teşekkürler Dragon abim...
                          Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Yeşil Zeytin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Eşlerinizle iletişime geçicem
                          Aman herkes dikkatli olsun neme lazım

Yorum

• Dragon
                            Bağımlı
                            • 09 Haziran 2007
                            • 941

Türkler cehenneme giderse?
                            - yere tükürme alışkanlıkları sayesinde cehennemin ateşini söndürebilirler...

- zebanilere rüşvet verip cennete girmeye çalışabilirler... :081:

- arazi mafyası bir türk mevta, bütün cehennemi gasp edip 'burayı boşaltın' diye ahaliye zulüm edebilir. olmadı zor koşup her tarafı ateşe verebilir.

- abi burası çok fena sıcak oldu, bi vantilatör alalım diyebilirler.

- cehenneme gitmekten memnun kalmayan türkler ben bi arkadaşa bakıp çıkacam deyip zebanileri kandırmaya çalışabilirler.

- cehennemin tam göbeğinde, karşıdan ağzında sigara gelmekte olan bir türk, abi ateşini bi verebilir misin diyebilir.

- cehennemde türkler itfaiyeyi arayıp burda yangın çıktı diyebilirler. dahası türk itfaiyesi bütün cehennem ateşi yanıp bittikten sonra gelebilir.

- abi şu ateşi bulmuşken iki kilo kanat alalım da mangal yapalım diyen türkler çıkabilir. :081:

- girişimci bir türk aygazın cehennem bayiliğini alıp 'aygaaaaaz' diye bağırtabilir. çünkü yemek için ateşe ihtiyaç vardır.

- cehennem sıcağından bunalan bazı taşralı türkler havlu ıslatıp enselerine koyabilirler.

- aşrı sıcaktan bunalan bazı güneyli cehennemliklerimiz "hanım Hazırlanalım, yayla mevsimi çoktaaan geldi" diyebilir

- cehennemin daha az sıcak yerlerine tüymek isteyen bazı uyanıklar, politikacı cehennemlikleri araya koyabilirler. ve dahi hamili kart yakinimdir çıkartıp zebanileri uyutmaya çalışabilirler.

- bazı ders almaz, uslanmaz edepsizler "bu ne oğlum ortalık gavur ..ı gibi yanıyo" diyebilirler.

- türk meteorolojisi cehennemde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini hafta sonu yağış beklendiğini, söyleyebilir. sıcak havanın da sahra çölünden geldiğini söyleyip günahı araplara atabilirler.

Yorum

• EDY
                              Yasaklı
                              • 15 Aralık 2008
                              • 1381

Son mesaj sahaneydi... iyi güldüm yine.... Saol Dragon....

Yorum

Working...
                              X

Debug Information