geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.
hımmmmmmmm.....ikinci mesaj bayağı uzun olmuş.................ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergününüz aydın
toprağınız bereketli
ürününüz bol olsun
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.
koyma saatim değil yoksa . yı koymuştum
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
hey cakal buraya bak! adamım olman bana dıl uzatman anlamına gelmezÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUla bu çakma Ağa'yı da nereden buldunuz.
neymıs gelmezmıs banada gelmez
benım yaradılıs amacım senı bıtırmek zaten! sen ve benden esınlenen yapımcılar termınator fılmını cıkarmadımıÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUnakıtan diye diye adamı bitirdi,bastığı yerde ot bitmez.k24k24Desene beni de bitirecek.
Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
güneysu olsaydı koyardı şimdi buraya bi top resmi,ardından da sorardı yalancı ossun mu?WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercakal bey bende INSAN dıye cıktı hemde buyuk harfle

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ÇAKAL abi senin şifre yine iyiymiş ya ANZ çıksaydı şifre ne ederdin ?!ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüneysu olsaydı koyardı şimdi buraya bi top resmi,ardından da sorardı yalancı ossun mu?

ALLAH bilir oylamadan çıkardın
sahi ne olacak bu VESTL'in hali yaw!
Yorum
-
1.70 i geçerse dal derim.kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇAKAL abi senin şifre yine iyiymiş ya ANZ çıksaydı şifre ne ederdin ?!
ALLAH bilir oylamadan çıkardın
sahi ne olacak bu VESTL'in hali yaw!
Yorum
-
Yorum
-
Kimi istersenkkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzeki müren de bizi görecek mi

Toparrıza' yı bilem görürsün.:081::081:
Yorum
Yorum