geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vay TNT vay.Kartal dayanışması desene.MIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayır söyleyen olmadı k24
TNT abim'den duydum
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Ben olmasam söyleyen de yoktu....MIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayır söyleyen olmadı k24
TNT abim'den duydum
Çatla e mi?ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay TNT vay.Kartal dayanışması desene.
Diyene bak, önce kendisi kaçmış...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlemin kralları nerelerdesiniz?Bu gece uyumak yok.

İştimada kimse yok

Hiç olmazsa tekmil verecek bir nöbetçi bıraksaydınız...
Sabah sorarım ben size... Uyuyan geyikler.......
Konuyu toplam 1 kullanıcı okuyor. (1 kayıtlı, 0 misafir kullanıcı) FNT
Yorum
-
Secdeden kafayı kaldıramadık ki bizi göresin.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiyene bak, önce kendisi kaçmış...
İştimada kimse yok

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
S.A. / GünaydınFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiyene bak, önce kendisi kaçmış...
İştimada kimse yok

Arada ben geliyorum , bakıyorum abi
nöbetçi nöbetçi babında :081:
Paşam paşam , geyik maabbeti , 1 nöbetçi ile görüşlerinize hazırdır
Herkese bol kazançlar
Yorum
-
Tuttun mu ki devrediyosun.k24k24k24ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende devredeyim nöbetiHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
bu ayhan hep kaçak hattan giriyor, günah da oluyor.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTuttun mu ki devrediyosun.k24k24k24
yönetime söyleyelim, ceza versinler ya da komple yasaklasınlar...
Yorum
-
Ben de nöbetçi göremiyorum artık. Ne etsek bilemem ki D-10 kulübü kayıp zaten....ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTuttun mu ki devrediyosun.k24k24k24
Yorum
-
Hoş geldin üstad, ben kaçıyorum devredeyim nöbetiii.........MIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNöbetçi benim lavaboya gitmiştim geldim.
Yorum
-
Hoş bulduk.
Siz istirahatinize bakın ben buralardayım.
Arada bir lavaboya gidebilirim.
UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Yorum

Yorum