senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Takım kala kala çakma KARTAL Rüştü'ye kalacak bu gidişle.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim nereye gitmiş gene ...gökhan zan'ı mı dersin kanka...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Kanka al-sat, sat-al'da bu alemin kıralı sensin.:081:elixir'de kimmiş.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayın 10 nunda yazmışım en kötü güneş çıkmış neredeyse aynı ...diğerleri ise hala %7 ila %40 arasında primli...
Yorum
-
4.68 de pusudayım zoren'de.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanka tiyo mu bekliyon ne
Yorum
-
kanka kızma ama 386 400 aralığına gelir dediydi dersin kankam ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.68 de pusudayım zoren'de.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Selamün aleyküm dostlar.
Cemaatin yarısından bir fazlası buradaymış ben daha yeni öğrendim. k24
Bu arada bu forumdaki ilk mesajım olan bu anlamlı mesajıda buraya yazayım dedim. :081:UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Yorum
-
bende noktanı koyayımMIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamün aleyküm dostlar.
Bu arada bu forumdaki ilk mesajım olan bu anlamlı mesajıda buraya yazayım dedim. :081:
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
A.S.MIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamün aleyküm dostlar.
Bu arada bu forumdaki ilk mesajım olan bu anlamlı mesajıda buraya yazayım dedim. :081:
Hoş geldiniz...
Yorum
-
DERR'leri arıyorum... gören varmı ?!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Ne hareketli bi gündü bugün.fıyyyyyyyyyyyyyyhhhhh.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.68 de pusudayım zoren'de.
Yorum
-
Neydecen,derilerini mi yüzücen.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDERR'leri arıyorum... gören varmı ?
Yorum
-
Nasıyyy.N-gin de mı söylemedi?MIHNANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCemaatin yarısından bir fazlası buradaymış ben daha yeni öğrendim. k24
:081:
Yorum
-
Hoşbulduksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA.S.
Hoş geldiniz...
UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Yorum
Yorum