noktayı koydum
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
olmaz olurmuyuz üstadım.......ahanda burdayız..........itibarsız adamın tekiyim öyle her zaman muhatap olamam çakal abimle..............simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam, siz olmayınca kimse olmuyor, buralarda....
Yorum
-
Nazar etme ne olur; çalış, çalış...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz olurmuyuz üstadım.......ahanda burdayız..........itibarsız adamın tekiyim öyle her zaman muhatap olamam çakal abimle..............
Yorum
-
çalışıyorum, hemde ANZ ye...................yanlış anlama bu arada bir istek değildi bu................simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNazar etme ne olur; çalış, çalış...
Yorum
-
-
ne desin bugünkü harekete.........sadece ötv beklentisi olabilirmi...........altları boş bıtrakarak gidiyor hocam...........yüklü aldırmıyor ve sattırmıyor............enfes bir görüntü............
Yorum
-
Kanka bizim için kıymeti harbiyenin ne olduğunu bilirsin.O da sende haddinden fazla.k26balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz olurmuyuz üstadım.......ahanda burdayız..........itibarsız adamın tekiyim öyle her zaman muhatap olamam çakal abimle..............
Vestelin de var.:081
aha ne ossun.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
aşağıda ismim senin gibi koyu olsun ..............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanka bizim için kıymeti harbiyenin ne olduğunu bilirsin.O da sende haddinden fazla.k26
Vestelin de var.:081:Daha ne ossun.
Yorum
-
Altının boş olması zatı muhteremlere yaklaşma ya da oyarım anlamı taşır.Ama gemici abim de takibe almış.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne desin bugünkü harekete.........sadece ötv beklentisi olabilirmi...........altları boş bıtrakarak gidiyor hocam...........yüklü aldırmıyor ve sattırmıyor............enfes bir görüntü............
1.10 Doları geçelim yeter.
Asıl ralliyi gör.
Yorum
-
amerikadan havadislerde hala olumlu...........sadece sabır taşı çatlamak üzere derler.........buda artı bir durum..............
Yorum
-
Harf karekterini de belirt,bastırtıp geleyim şoförler derneğine.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağıda ismim senin gibi koyu olsun ..............
Yorum
-
İşte o annnnnnnnn gelir deeeeeeeeeeeee,yaşayamaaaaaaaaaaaammmmmm.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramerikadan havadislerde hala olumlu...........sadece sabır taşı çatlamak üzere derler.........buda artı bir durum..............
Hayat ondan sonra ruh halini alacak.Sabret.k24k24
Vema yüleggahe illellezine saberuuuu.
Yorum
-
hem soruyorsun daha ne olsun diye hemde duygularuımla oynayıp hor görüyorsun beni...........yarın kademeye basıyımda gör festelde............
Yorum
Yorum